Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα 12 νέα πρόσωπα της δεύτερης σεζόν

Άγριες Μέλισσες

Δείτε ποιοι ηθοποιοί θα μπουν στις Άγριες Μέλισσες.

Η δραματική σειρά εποχής Άγριες Μέλισσες συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το συγγραφικό δίδυμο Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρος Καλκόβαλης, οι σκηνοθέτες Λευτέρης Χαρίτος, Σπύρος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Πατρώνης και οι λοιποί συντελεστές επαναπαύονται στις δάφνες της επιτυχίας τους.

Γι’ αυτό το λόγο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του περιοδικού “MyTv” και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου, στα προσεχή επεισόδια θα δούμε 12 νέα πρόσωπα να εντάσσονται στο καστ και να εμπλέκονται στη ζωή των αδελφών Σταμίρη, που για πρώτη φορά θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Κάποια από τα πρόσωπα που αναφέρονται στο περιοδικό, τα έχουμε ήδη δει στα πρώτα επεισόδια της φετινής χρονιάς, ενώ κάποια άλλα έχουν ήδη διαρρεύσει. Υπάρχουν όμως και ονόματα που βγαίνουν στη δημοσιότητα για πρώτη φορά.

Εκτός από την Εύα Σιμάτου και την Αλεξάνδρα Παντελάκη που έχουμε δει στους ρόλους της Μαίρης Χατζίδου και Φωτεινής Αβδελά, σύντομα αναμένεται να δούμε στη φυλακή και τη Χριστίνα Χριστοδούλου στο ρόλο της Χριστίνας Σέκερη.

Επίσης, ο Αργύρης Πανταζάρας θα κρατήσει το ρόλο του Τάκη Δοξαρά, ο Πέρης Μιχαηλίδης του Ανέστη, η Βασιλική Κωστοπούλου της Φανής, η Νεφέλη Κουλούρη της Δόμνας Θεμέλη και ο Χάρης Σώζος του Σωκράτη Θεμέλη.

Ακόμη τρεις προσθήκες είναι αυτές του Ιωάννη Ασκαρόγλου ως Φίλιππος, της Ναταλίας Τσαλίκη ως μαντάμ Κούλα και της Βίκυς Διαμαντοπούλου ως Σοφούλα Τόλλια. Τέλος, ο Νίκος Λεκάκης πρόκειται να κρατήσει το ρόλο του Άγγελου Φαναριώτη, τον οποίο πέρυσι υποδυόταν άλλος ηθοποιός.