Άγρια Γη: Το σχέδιο του Άρη για να παγιδέψει την Όλγα

Άγρια Γη

Άγρια Γη, σήμερα στις 18.50, στον ΣΚΑΪ.

Άγρια Γη, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 49 – Η Όλγα (Ζ. Δούκα) δίνει στον Άρη (Σ. Μιχαήλ) τον σάκο με τα λεφτά για τον Στάμου (Δ. Μαυρόπουλος) και του λέει να περιμένει για το σημείο συνάντησης. Η Μυρτώ (Μ. Ζορμπά) γνωρίζεται με τον Χρήστο (Ι. Σβιτάιλο), οι δυο τους μοιράζονται ένα γεύμα – όμως εκείνη φοβάται.

Παράλληλα, ο Θωμάς (Σ. Τζώρτζογλου) αποκαλύπτει στην Αθηνά (ε. Μαρσίδου) πως η ασθενής του Στέφανου (Π. Σκαρμέας) είναι η Μυρτώ. Ο Γρηγόρης (Ν. Αρβανίτης) προτείνει να της μιλήσουν, αλλά ο Θωμάς εξηγεί ότι δραπέτευσε από το ίδρυμα.

Η Όλγα εξομολογείται στην Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) ότι χρησιμοποίησε τα χρήματα που προορίζονταν για την αγορά αλόγων για να πληρώσει τον Στάμου. Το τεστ εγκυμοσύνης της Ρένας (Ε. Ασημακοπούλου) βγαίνει τελικά αρνητικό και η ίδια απογοητεύεται, αλλά η Αρετή (Σ. Ζαννίνου) είναι δίπλα της και την παρηγορεί.

Ο Άρης φτάνει στο σημείο συνάντησης με τον άνθρωπο του Στάμου να είναι εκεί. Του δίνει τον σάκο με τα χρήματα, αλλά μια αστυνομική σειρήνα τον αποτρέπει από το να τα μετρήσει και φεύγει κατευθείαν. Αποδεικνύεται τελικά ότι ήταν ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) που ήθελε να βοηθήσει τον Άρη. Ο Χρήστος συνεχίζει να φέρεται φιλικά στη Μυρτώ, αλλά εκείνη ξαπλώνει στο στρώμα της, κρατώντας κρυφά ένα μαχαίρι.

Ο Άρης γυρίζει σπίτι και μαζί με τη Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς) πληροφορούν τον Μάνο (Θ. Πατριαρχέας) για τη συνεργασία τους. Ο Στάμου ανακαλύπτει την απάτη και παίρνει την Όλγα τηλέφωνο για να ζητήσει εξηγήσεις. Εκείνη έξαλλη, έχοντας τον Άρη μπροστά της, τον ρωτάει τη συνέβη.