Άγρια Γη: Τα σκληρά λόγια της Ελπίδας στον Άρη

Άγρια Γη

Άγρια Γη, σήμερα στις 18.50, στον ΣΚΑΪ

Άγρια Γη, Τρίτη 14 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 102 – Η σχέση του Μάνου (Θ. Πατριαρχέας) με τη Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς) δοκιμάζεται, μετά την αποκάλυψη της Εύας (Ε. Φαναριώτη), ότι με τον Μάνο έχουν έναν γιο τριών ετών.

Ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης), φοβούμενος πως η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) θα πει στην Όλγα (Ζ. Δούκα) την αλήθεια για τον Άρη (Σ. Μιχαήλ), τον συμβουλεύει να της μιλήσει και να της ζητήσει να τον καλύψει. Ο Άρης έχει αρχίσει να αμφιβάλλει πια για τα αισθήματα της Ελπίδας.

Η Όλγα βλέπει την Ελπίδα σε κακή κατάσταση και την πιέζει να της πει τι συμβαίνει. Η Ελπίδα δεν αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Άρη. Αργότερα όμως, λέει στον Άρη πως δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ.

Ο Γιώργος (Ο. Τζιόβας) έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Αντώνης (Χ. Στυλιανού) του λέει πως θέλει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου). Στέφανος (Π. Σκαρμέας) και Ζωή (Κ. Κλαψινού) έρχονται όλο και πιο κοντά, ωστόσο μια συνομιλία του με τον Θωμά (Σ. Τζώρτζογλου), τον κάνει να ανησυχήσει, πως κάτι δεν πάει καλά.