Άγρια Γη: Ο Κώστας Σόμμερ επιστρέφει με ρόλο έκπληξη

Κώστας Σόμμερ

Ο Κώστας Σόμμερ είπε το "ναι" στην Άγρια Γη!

Ύστερα από μακρά τηλεοπτική απουσία, ο Κώστας Σόμμερ αποφάσισε να ενδώσει στις τηλεοπτικές προτάσεις και να πει το «ναι» στην καθημερινή σειρά «Άγρια Γη» του ΣΚΑΪ. Ο γοητευτικός ηθοποιός και νέος πατέρας αναμένεται να εισέλθει στα επόμενα επεισόδια της σειράς κρατώντας τον ρόλο του Ορέστη Νικολαϊδη.

Σύμφωνα με το σενάριο, λοιπόν, ο Κώστας Σόμμερ αναμένεται να «ντυθεί» έναν καλό αστυνομικό που πηγαίνει πάντα σύμφωνα με τη διαδικασία, καθώς αγαπά και σέβεται τη δουλειά του. Δεν έχει κάνει οικογένεια και ζει μόνος έχοντας απαξιώσει τις σχέσεις και τον έρωτα. Έχει ξεχωρίσει στο εγκληματολογικό γιατί είναι μεθοδικός και εύστροφος  και αρκετά νέος πήρε τη θέση του διοικητή.

Όσο και να ανέβει όμως στην ιεραρχία, ο Ορέστης Νικολαϊδης δεν ξεχνά ποτέ μια υπόθεση που κουβαλάει από την αρχή της καριέρας του και τον έχει στοιχειώσει…

Τον στέλνουν από την Αθήνα στην Άγρια Πλαγιά, για να διαλευκάνει το φόνο του Βλάσση Χατζή. Γνωρίζει την Όλγα στις ανακρίσεις, ως ύποπτη και η αρχική του εντύπωση είναι αρνητική,  στην πορεία όμως τον γοητεύει η δυναμική και έντονη προσωπικότητα της….