Άγρια Γη: Η ζωή του Μάνου βρίσκεται σε κίνδυνο

Άγρια Γη

Άγρια Γη, σήμερα στις 18:50, στον ΣΚΑΪ.

Άγρια Γη, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 59 – Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) δείχνει να υποχωρεί στις απειλές του Βλάσση (Ι. Παπαματθαίου) εναντίον του Μάνου (Θ. Πατριαρχέας) και αναγκάζεται να τον καλύψει στην πλεκτάνη του.

Παράλληλα, ζηλεύει, βλέποντας την Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) ευτυχισμένη με την παρουσία του Βλάσση στο κτήμα. Αυτό τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να δώσει στην Όλγα (Ζ. Δούκα) το αρνητικό τεστ dna ώστε εκείνη να καταλάβει την απάτη του.

Ο Βλάσσης συνεχίζει να παραμυθιάζει την Ελπίδα ενώ ζητά και άλλες πληροφορίες από τον Άρη, για να γίνει περισσότερο πιστευτός. Η Μυρτώ (Μ. Ζορμπά) δείχνει πιο ήρεμη, πλαισιωμένη από την αγάπη και τη φροντίδα του Στέφανου (Π. Σκαρμέας) και της Αθηνάς (Ε. Μαρσίδου). Ωστόσο, η θέα της Όλγας στο παλιό της σπίτι θα την αναστατώσει.

Ο Μάνος παίρνει τη μεγάλη απόφαση να φύγει στο εξωτερικό για την επέμβασή του. Όλοι είναι συγκινημένοι με την προοπτική να ξαναβρεί την όρασή του. Η Ελπίδα χαίρεται πιστεύοντας πως η Όλγα έχει πειστεί για την ταυτότητα του Βλάσση. Τα πράγματα όμως, δεν είναι όπως δείχνουν, όταν πρόκειται για την Όλγα Γρίβα.