Άγρια Γη: Η τελευταία ευκαιρία του Άρη για να ενοχοποιήσει την Όλγα

Άγρια Γη

Άγρια Γη, σήμερα στις 18:50 στον ΣΚΑΪ.

Άγρια Γη, Δευτέρα 20/2 (18:50, ΣΚΑΪ) – Ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) θυμώνει με την Εύα (Ε. Φαναριώτη) και την πλεκτάνη της. Αλλά στο σπίτι του βρίσκει τον μικρό Γιάννη και συγκινείται με την τρυφερότητα της Νάντιας (Α. Ανδρέοβιτς) απέναντί του.

Ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) εξηγεί στον Χρήστο (Ι. Σβιτάιλο) το σχέδιό του να παγιδέψουν την Όλγα (Ζ. Δούκα), ενώ εκείνη αναστατώνεται όταν μαθαίνει πως ο Ορέστης (Κ. Σόμμερ) έχει δώσει την ομολογία του Χρήστου στον εισαγγελέα. Η Νάντια μαθαίνει το σχέδιο της Εύας να φύγει στο εξωτερικό και αντιδρά έντονα.

Βρίσκει άδικο να αναλάβουν με τον Μάνο την αποκλειστική ανατροφή του παιδιού, επειδή η Εύα θέλει να κάνει καριέρα. Η Όλγα ζητάει όπλο απ’ τον Άρη για να αντιμετωπίσει, αν χρειαστεί, τον Χρήστο κι εκείνος, της το γεμίζει με άσφαιρα.

Η Ζωή (Κ. Κλαψινού), που έχει αρχίσει να δένεται με τον Στέφανο (Π. Σκαρμέας), ψάχνει απαντήσεις για τον φόνο του Βλάσση και δεν υπακούει στις εντολές της Όλγας για καταστολή της Μυρτώς (Μ. Ζορμπά). Η Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου) προσπαθεί κι εκείνη να κρατήσει τη σχέση της με τον Αντώνη (Χ. Στυλιανού).

Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) που έχει μαλακώσει απέναντι στον Άρη (Σ. Μιχαήλ) μετά τη διάσωση της Όλγας, του ζητά να πάνε στο δέντρο τους και να δώσουν νέους όρκους πίστης. Κι οι δυο τους προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή.

Η σκιά της Όλγας όμως, τους βαραίνει ακόμη…

Άγρια Γη, καθημερινά στις 18:50 στον ΣΚΑΪ.