Άγρια Γη: Η Όλγα μπαίνει στο κάδρο των υπόπτων

Άγρια Γη

Άγρια Γη, σήμερα στις 18:50 στον ΣΚΑΪ.

Άγρια Γη, Παρασκευή 24/2 (18:50, ΣΚΑΪ) – Η Ζωή (Κ. Κλαψινού) φεύγει από το χωριό έχοντας αποκαλύψει πρώτα την αλήθεια στον Στέφανο (Π. Σκαρμέας) για την ταυτότητα του Άρη (Σ. Μιχαήλ) αλλά και τον φόνο που έχει κάνει ο Γρηγόρης (Ν. Αρβανίτης). Ο Στέφανος, θυμωμένος για την απάτη που έχει στήσει ο Άρης, σκέφτεται να τον καταγγείλει.

Η Εύα (Ε. Φαναριώτη) αποχαιρετά τον Μάνο (Θ. Πατριαρχέας). Ετοιμάζεται να πάει στο εξωτερικό και στο νοσοκομείο όπου θα ξεκινήσει την πειραματική θεραπεία με την ελπίδα ότι μπορεί να της σώσει τη ζωή. Δεν αποκαλύπτει την αλήθεια στον γιο της και φοβάται πως ίσως είναι η τελευταία φορά που τον βλέπει.

Η Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου), μετά από τις εξετάσεις που έκανε, μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Αυτό τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση γιατί δεν γνωρίζει αν ο πατέρας του παιδιού είναι ο Αντώνης (Χ. Στυλιανού) ή ο Γιώργος (Ο. Τζιόβας). Ο Άρης δεν έχει δώσει ακόμα το υλικό από τις κάμερες στην αστυνομία.

Η Όλγα (Ζ. Δούκα) θέλει να ανταλλάξει τη σιωπή του με μία πληροφορία που τον ενδιαφέρει πολύ. Θα του αποκαλύψει ποιος είναι ο Λεωνίδας αν φροντίσει να μην μιλήσει ο Χρήστος (Ι. Σβιτάιλο) όταν συνέλθει.

Ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) όμως φοβάται πως υπάρχει και η περίπτωση να μην συνέλθει ποτέ ο Χρήστος. Ο Ορέστης (Κ. Σόμμερ) παρακολουθεί την Όλγα και βρίσκει το όπλο της κοντά στο σημείο που βρέθηκε ο Τσακίρης και έτσι η Όλγα μπαίνει στο κάδρο των υπόπτων.

Άγρια Γη, καθημερινά στις 18:50 στον ΣΚΑΪ.