Άγρια Γη: Η Όλγα αντιμέτωπη με δύο απειλητικά μέτωπα

Άγρια Γη

Άγρια Γη, σήμερα στις 18:50 στον ΣΚΑΪ.

Άγρια Γη, Τρίτη 7/2 (18:50, ΣΚΑΪ) – Η Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου) επιστρέφει σπίτι μετά από την περιπέτειά της, αλλά τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Η σχέση της με τον Αντώνη (Χ. Στυλιανού) περνάει κρίση. Μια ξαφνική αδιαθεσία της Μυρτώς (Μ. Ζορμπά) θέτει σε κίνδυνο το μυστικό της ταυτότητας του Άρη (Σ. Μιχαήλ) μπροστά στον Στέφανο (Π. Σκαρμέας).

Ταυτόχρονα, η Ζωή (Κ. Κλαψινού) συμμαχεί με την Όλγα (Ζ. Δούκα) και δέχεται να κατασκοπεύει τη Μυρτώ για λογαριασμό της. Η Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς) βλέπει τον Μάνο (Θ. Πατριαρχέας) με την Εύα (Ε. Φαναριώτη) και ο πρώτος τους καβγάς είναι γεγονός.

Όταν ο Μάνος βλέπει ότι η Εύα έχει μετακομίσει απέναντί τους, καταλαβαίνει ότι τα πράγματα περιπλέκονται. Ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) αναλαμβάνει υπηρεσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ο Ορέστης (Κ. Σόμμερ) του αναθέτει να εντοπίσει τον Χρήστο (Ι. Σβιτάιλο), την ώρα που ο Χρήστος δέχεται να κάνει το δόλωμα, για να παγιδέψουν επιτέλους την Όλγα.

Παράλληλα, η Όλγα αναθέτει στον Γιώργο (Ο. Τζιόβας) να κάνει κάτι, που πιστεύει ότι θα κλονίσει την αξιοπιστία της Μυρτώς για όσα ισχυρίζεται…

Άγρια Γη, καθημερινά στις 18:50 στον ΣΚΑΪ.