Άγρια Γη: Άρης και Ελπίδα κάνουν μία νέα αρχή

Άγρια Γη

Άγρια Γη, σήμερα στις 18.50, στον ΣΚΑΪ.

Άγρια Γη, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 107 – Η απόφαση της Εύας (Ε. Φαναριώτη) να αφήσει μόνιμα τον μικρό Γιάννη στον Μάνο (Θ. Πατριαρχέας) και τη Νάντια (Α.Ανδρέοβιτς), φέρνει τη σχέση του ζευγαριού σε αδιέξοδο. Ο Μάνος, θυμωμένος με την εγωιστική στάση της Εύας, της λέει πως δεν μπορεί να αλλάξει όλη του τη ζωή επειδή το αποφάσισε εκείνη.

Τότε η Εύα αναγκάζεται να του αποκαλύψει μια αλήθεια που ο Μάνος δεν υποψιαζόταν. Άρης (Σ. Μιχαήλ) και Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) ανανεώνουν τους όρκους που είχαν δώσει κάποτε σαν παιδιά και αποφασίζουν να προχωρήσουν μαζί. Στο μεταξύ, το σχέδιο για την παγίδευση της Όλγας (Ζ. Δούκα) είναι σε εξέλιξη, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η Ζωή (Κ. Κλαψινού), ψάχνοντας να μάθει λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Βλάσση και βλέποντας πως στην ίδια δεν θα μιλήσει κανείς, βάζει τη Μυρτώ (Μ. Ζορμπά), να ρωτήσει, ενώ ταυτόχρονα αρχίζει να ερωτεύεται τον Στέφανο (Π. Σκαρμέας).

Η Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου) προσπαθεί να αφήσει πίσω της τη σύντομη περιπέτεια με τον Γιώργο (Ο. Τζιόβας), συνεχίζοντας να ζει με τον Αντώνη (Χ. Στυλιανού). Η Όλγα πάει στο ραντεβού με τον Χρήστο (Ι. Σβιτάιλο), έχοντας μαζί της το όπλο της, θέλοντας να τελειώσει για πάντα μαζί του.