Αγωνία για τον Μηνά και τη Βούλα στο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Κινδυνεύει η κόρη τους...

Η αγαπημένη σειρά του Alpha, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, θα επιστρέψει το 2020 στις οθόνες μας με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Μάλιστα, η Βούλα και ο Μηνάς θα περάσουν δύσκολες ώρες…

Σύμφωνα με το MY tv και τη Σοφία Τσίρκα, οι γονείς της Ξένιας αρχίζουν να καβγαδίζουν γιατί δεν κάνουν συχνά έρωτα. Αλλά αυτός ο καβγάς περνάει και στο σπίτι της Ξένιας, μιας και ξυπνάει στον Μπάμπη δικά του θέματα και η πρώτη δεν έχει μεγάλη υπομονή.

Παράλληλα, η Βούλα και ο Μηνάς βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού, καθώς σκάει η είδηση μίας πειρατείας σε κρουαζιερόπλοιο. Είναι αυτό με το οποίο ταξιδεύουν η κόρη και ο γαμπρός τους για τον μήνα του μέλιτος.

Εν τω μεταξύ, η Βέλη πείθει τον Άγγελο να οδηγήσει επιτέλους μόνη της το αυτοκίνητο. Και ενώ όλα πάνε καλά, της ξεφεύγει μια ασήμαντη λεπτομέρεια. Χάνει το αμάξι και δεν ξέρει πού βρίσκεται.

Στον Πύργο, ο Ηλίας και η Καίτη μαθαίνουν ότι η Ελπινίκη είναι βαριά άρρωστη και αποφασίζουν να δώσουν το όνομά της στο μωρό, για να την παρηγορήσουν. Την ίδια στιγμή, όμως, τυχαίνει να αρρωστήσει και η μητέρα της Καίτης, η Μπία. Τελικά, μήπως καμιά από τις δύο γιαγιάδες δεν είναι άρρωστη και απλά βρήκαν τρόπο να τους εκβιάσουν συναισθηματικά ώστε να περάσει το δικό τους.

Περισσότερη Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, σύντομα στις οθόνες μας…