Αυτός θα ήταν κανονικά ο «Αντώνης» στο Ντόλτσε Βίτα

Ντόλτσε Βίτα

Δεν φαντάζεστε ποιος ηθοποιός θα έκανε τον ρόλο του Αντώνη στο Ντόλτσε Βίτα, τον οποίο πήρε τελικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Το Ντόλτσε Βίτα, το δημοφιλές σίριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα και του Λευτέρη Παπαπέτρου, προβλήθηκε από το Mega τις σεζόν 1995-96 και 1996-97 με πολύ υψηλή τηλεθέαση. Η σειρά παρουσίαζε τον απαγορευμένο έρωτα μίας ώριμης ηλικιακά χήρας, της Χριστίνας Μαρκάτου, με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της, τον Αντώνη Καλούδη. Στους βασικούς ρόλους ήταν η Άννα Παναγιωτοπούλου και ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Τι θα λέγατε, αν μαθαίνατε πως ο Αντώνης Καλούδης ήταν αρχικά ένας ρόλος που προοριζόταν για έναν άλλον γνωστό ηθοποιό;

Μιλώντας στο Πρωινό και την Άννα Ζηρδέλη, ο Κώστας Κρομμύδας αποκάλυψε πως θα ήταν ο ίδιος ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς αν δεν είχε αρνηθεί. «Ήμουν στο τρίτο έτος της σχολής και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης με πρότεινε στον Αλέξανδρο Ρήγα για να παίξω τον βασικό ρόλο στο Ντόλτσε Βίτα, αυτόν που έκανε μετέπειτα ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Εγώ τότε, παρότι έκανα δοκιμαστικό και με ήθελαν για τον ρόλο, είχα ψωνιστεί με το θέατρο τότε και έλεγα δεν θα κάνω ποτέ τηλεόραση στη ζωή μου -ήμουν στο Εθνικό Θέατρο και είχα και έναν μικρό ρόλο στην Επίδαυρο- και είπα όχι.

Δεν ήξερα βέβαια, όταν αρνήθηκα, ότι αυτό θα γινόταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τηλεόρασης», εξομολογήθηκε ο Κώστας Κρομμύδας.