Αυτός είναι ο λόγος που δεν βλέπουμε πια τις «Τρεις Χάριτες»

Τρεις Χάριτες

Τι αποκάλυψε η Μίνα Αδαμάκη;

[dfp_ads id=236982]

Σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό» η Μίνα Αδαμάκη μίλησε μεταξύ άλλων για την «Εθνική Ελλάδος» που δεν επανήλθε στις οθόνες μας, αλλά και για την μεγάλη επιτυχία που έκαναν οι «Τρεις Χάριτες».

«Όταν έγινε αυτό με τις «Τρεις Χάριτες» δεν το φανταζόμασταν, ήταν μεγάλη έκπληξη για όλους μας, πολύ ευχάριστη. Ο κόσμος ήταν στα κάγκελα. Σε ακολουθούσε από πίσω φώναζε, έκανε. Θυμάμαι ότι ο κόσμος έπρεπε πρώτα να τελειώσει το σίριαλ, έδινε ραντεβού για μετά, άλλοι το έγραφαν είχαν βγει και τα βίντεο τότε» είπε η Μίνα Αδαμάκη, ενώ αναφερόμενη στο πόσο έντονα έχει χαραχτεί στη μνήμη μας ο ρόλος της αποκάλυψε και ποιος είναι ο λόγος που δεν βλέπουμε πια την σειρά σε επανάληψη…

Μίνα Αδαμάκη: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, δεν ήμουν εκεί…»

«Μου αρέσει που ο ρόλος έχει μείνει και μου αρέσει και που σταμάτησε να παίζεται στην τηλεόραση, αφού είχε παιχτεί πάρα πολύ στις επαναλήψεις. Το σταματήσαν οι ίδιοι οι συγγραφείς και αυτό το βρίσκω πολύ σωστό. Γιατί μετά κουράζει, ευτελίζεται. Παρ’ όλ’ αυτά παίζεται στο internet και το μαθαίνουν νέα παιδιά και ακουμπάει τα νέα παιδιά με τη νέα ένταση.»