Αυτοί είναι οι λόγοι που η Αγγελική Λάμπρη είπε το “ναι” στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Όλα όσα είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Στο περιοδικό “MYtv” και τη Σοφία Τσίρκα έδωσε συνέντευξη η Αγγελική Λάμπρη, η οποία μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες και τους λόγους που την έκαναν να πει το “ναι” και να μπει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Ποιοι είναι οι λόγοι που σε έκαναν να πεις το “ναι” στις Άγριες Μέλισσες για το ρόλο της Μάρθας;

Είναι μια υπέροχη σειρά που μου αρέσει και ως θεατής. Τρελαίνομαι για τις σειρές εποχής και οι Άγριες Μέλισσες έχουν ένα εξαιρετικό σενάριο και είναι μια πολύ προσεγμένη δουλειά. Είναι κάτι διαφορετικό, που ξεφεύγει από τις οικογενειακές κωμωδίες. Είναι μια όαση, είναι ωραίο να πηγαίνουμε μπροστά.

Το καστ της σειράς ήταν για εσένα ένας από τους λόγους για να πεις το “ναι”;

Υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που δεν έκαναν τηλεόραση και αυτό είναι ενδιαφέρον. Είναι ωραίο να βλέπουμε καινούργια πρόσωπα. Και νομίζω πως είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους σκίζει η σειρά, ο συνδυασμός αυτών των ηθοποιών. Οι υπεύθυνοι δεν μπήκαν στη διαδικασία να πάρουν αναγνωρίσιμα πρόσωπα, και είναι ωραίο αυτό, γιατί χρειάζεται μια ανανέωση. Δεν γίνεται να βλέπεις κάθε χρόνο τους ίδιους, ας γίνουν και διαλείμματα.

Είναι ρίσκο αυτό για μια παραγωγή;

Εγώ το βρίσκω ωραίο και μου αρέσει αυτό το ρίσκο. Και όπως φαίνεται, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Ωστόσο, παίζει ρόλο και το σενάριο, καθώς είναι μια διαφορετική πρόταση.

Θεωρείς ότι μετά τις Άγριες Μέλισσες θα ανέβει κι άλλο ο πήχης στην τηλεόραση;

Το εύχομαι. Ελπίζω να προτείνουν νέα πράγματα. Δεν θα πάνε όλα καλά, αλλά τουλάχιστον να γίνουν.