Αυτό είναι το τέλος της Asi!

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις! Δείτε τις τελευταίες σκηνές της σειράς!

Γάμος μετ’ εμποδίων

Πότε μια γοητευτική γυναίκα, πότε κάποιος άντρας, τόσο η Ασι όσο και ο Ντεμίρ αμφισβητούν τα αισθήματα ο ένας του άλλου. Έπειτα από πολλά πείσματα και αρκετές εκρήξεις ζήλιας, ναι, θα παντρευτούν! Αλλά όχι, δεν θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Στο γάμο τους ο Ντεμίρ συλλαμβάνεται με την κατηγορία ότι σκότωσε τον Τζεμάλ Ναφίζογλου, δηλαδή τον παππού της Ασι. Έτσι, το γλέντι διακόπτεται, οι υπογραφές, όμως, έχουν μπει και το ζευγάρι θεωρείται παντρεμένο. Ο εισαγγελέας υποστηρίζει ότι τα στοιχεία καταδικάζουν τον Ντεμίρ και πως, αν ο Ντεμίρ ομολογήσει, θα έχει μειωμένη ποινή. Η Ασι είναι αυτή που πρέπει να το πει στον Ντεμίρ, κάτι το οποίο κάνει με μισή καρδιά. Ο Ντεμίρ πιστεύει ότι η Ασι δεν τον εμπιστεύεται και αποφασίζει να πάρει διαζύγιο. Ο ένοχος όμως βρίσκεται και ο Ντεμίρ αποφυλακίζεται. Πιστεύει ότι η Ασι θα βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς της, αλλά η ίδια είναι στο σπίτι τους και περιμένει την αποφυλάκισή του.

Διαζύγιο στην πυρά

Μια δουλειά θα υποχρεώσει την Ασι να φύγει για λίγες ημέρες. Αυτό συμπίπτει με την αποφυλάκιση του Ντεμίρ και, όταν εκείνος δεν τη βρίσκει στο σπίτι, υποθέτει ότι τον έχει εγκαταλείψει. Ο Ντεμίρ υπέφερε από αϋπνίες στη φυλακή, γιατί τον βασάνιζαν οι σκέψεις για το μέλλον της σχέσης του με την Ασι. Έτσι, στο σπίτι του πια, αισθάνεται ράκος, χαλαρώνει και πέφτει για ύπνο. Για κακή του τύχη εκείνη την ώρα επιστρέφει η Ασι και βλέπει την αίτηση διαζυγίου. Απογοητευμένη, επιστρέφει στην οικογένειά της. Πρώτοι το μαθαίνουν η Ντεφνέ και ο Κερίμ. Μετά ο Ιχσάν, ο πατέρας της, ο οποίος αντιδρά και δηλώνει την αντίθεσή του. Με δική του προτροπή, αποφασίζουν να καθίσουν και να το συζητήσουν, για να λυθεί το πρόβλημα. Ασι και Ντεμίρ είναι τρελά ερωτευμένοι και υποφέρουν, αλλά δεν λένε τίποτα και περιμένουν ο ένας από τον άλλο να κάνει το πρώτο βήμα. Παρότι αποφασίζουν να χωρίσουν, εξακολουθούν να αγαπιούνται.

Σοβαρό ατύχημα

Ένα ατύχημα ταράζει λίγο τα νερά. Ο Ντεμίρ πέφτει από το άλογο και σπάει τα πλευρά του. Η Ασι θα γίνει η νοσοκόμα του και θα τον φροντίζει μέχρι να γίνει καλά. Μολονότι έχουν αποφασίσει να πάρουν διαζύγιο, το ατύχημα αυτό θα τους φέρει πιο κοντά και θα λιώσει ο πάγος. Σιγά-σιγά καταλαβαίνουν ότι τα αισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλο είναι πιο ισχυρά από τον εγωισμό τους και ο Ντεμίρ καίει την αίτηση διαζυγίου.
Κι ενώ Ασι και Ντεμίρ τα βρίσκουν πάλι, η Ντεφνέ αποφασίζει ότι θέλει να χωρίσει από τον Κερίμ. Η απόφαση αυτή κλονίζει και πάλι το γάμο της Ασι με τον Ντεμίρ, αλλά δεν τον διαλύει. Αντίθετα, Κερίμ και Ντεφνέ χωρίζουν.

O πατέρας του Ντεμίρ

Εν τω μεταξύ, ο νέος συνεταίρος του Ντεμίρ, ο Ζαφέρ, λειτουργεί σαν καταλύτης και, παρότι δημιουργεί πολλά θέματα, ο Ντεμίρ βρίσκει τον πατέρα του. Η Γκοντζά αποκτά παιδί. Ο Αλί παντρεύεται τη Μελέκ για να είναι κοντά στην Ασι, την οποία αγαπά παράφορά. Η Μελέκ νομίζει πως ο άντρας της έχει σχέση με την Ασι και αυτοκτονεί. Ο Ντεμίρ, αηδιασμένος, εγκαταλείπει την Ασι, αγνοώντας ότι είναι έγκυος…

Πέντε χρόνια μετά

Πέντε χρόνια μετά το χωρισμό τους, ο Ντεμίρ μένει στην Ασσο, ενώ ο Κερίμ βρίσκεται στην Πόλη και ασχολείται με τις επιχειρήσεις του. Ο Ναμίκ παίρνει σύνταξη και αποφασίζει να επιστρέψει στην Αντιόχεια μαζί με τη Σουχεϊλά, αλλά τρακάρουν και ο Ντεμίρ πηγαίνει και πάλι στην Αντιόχεια.

Έπειτα από λίγο καιρό μαθαίνει ότι έχει μια κόρη και πως η Ασι είχε πάει στην Ασσο για να τον βρει. Την ίδια περίοδο επιστρέφει και ο Ασλάν, ο οποίος είχε κλεφτεί με τη Σαρμασίκ. Ο Ντεμίρ συναντάει την παλιά του φίλη Ιντζί, η Ντεφνέ ετοιμάζεται να λογοδοθεί με τον Ζαφέρ, αλλά ο Κερίμ το μαθαίνει και δεν σκοπεύει να αφήσει την πρώην σύζυγό του, την οποία εξακολουθεί να αγαπά, σε κάποιον άλλο…

Μάχη με τον καρκίνο

Ο Ντεμίρ μαθαίνει ότι έχει καρκίνο, αλλά θέλει να το παλέψει μόνος του και αποφασίζει να μην πει το παραμικρό στην Ασι. Αυτό φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολο. Πολύ σύντομα μαθαίνουν όλοι για την κατάσταση της υγείας του. Η κόρη του Ασια γίνεται δότρια και ο Ντεμίρ θεραπεύεται. Στο τέλος παντρεύονται ξανά η Ασι με τον Ντεμίρ, η Νεφνέ με τον Κερίμ, καθώς και η Ιντζί με τον Ασλάν.

Πηγή: TV BOX

Δείτε πως τελειώνει η σειρά:

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος ηθοποιός θα παίξει τον νόθο γιο του Βασιλιά;

Επιστροφή του Παρά Πέντε με καινούρια επεισόδια;