Αυτή η σκηνή αλλάζει τα πάντα στις Άγριες Μέλισσες – ΦΩΤΟ

Άγριες Μέλισσες

Όλα όσα ακούει η Πηνελόπη και μεταφέρει στην Μυρσίνη θα προκαλέσουν χαμό...

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν απόψε με ένα επεισόδιο που θα αλλάξει πολλά. Η Ευαγγελία Μουμούρη μπαίνει στη σειρά, υποδυόμενη την Σμαρώ, μια Πολίτισσα πραματευτού και χειρομάντισσα. Η Σμαρώ φτάνει στο Διαφάνι και η παρουσία της θα ξεσηκώσει μεγάλους μπελάδες για τις αδερφές Σταμίρη.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Μια σκηνή που θα δούμε απόψε θα αλλάξει τα πάντα στις Άγριες Μέλισσες. Είναι η σκηνή όπου η Σμαρώ «διαβάζει» το χέρι της Ελένης και όπως μάθαμε στο zappIT, της λέει πως το χέρι της είναι βαμμένο με αίμα.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Η Πηνελόπη, η οποία βρίσκεται πιο πίσω, ακούει τη φράση αυτή και την μεταφέρει αμέσως στην μητέρα της, την Μυρσίνη. Έτσι ακολουθεί ένα ντόμινο εξελίξεων, με την Ελένη να καταλήγει στη φυλακή, στα επόμενα επεισόδια.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Στο αποψινό 61ο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες θα δούμε επίσης:

Ο Νικηφόρος δείχνει αποφασισμένος να πάρει τη γυναίκα του και να φύγουν αλλά η Μυρσίνη δείχνει ειλικρινή μεταμέλεια, προς έκπληξη όλων.  Ο Κυπραίος βλέπει ότι το παρελθόν του δεν θα τον αφήσει να προχωρήσει και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα. Κι ενώ ο Μελέτης αντιμετωπίζει τον εισαγγελέα, ο Δούκας έχει ακόμα πολλά μέτωπα ανοικτά. Ο Κλεομένης βρίσκει την ευκαιρία να δείξει στον πεθερό του πως έχει τα προσόντα να τον βοηθήσει. Θα δεχτεί ο Δούκας ν’ ακολουθήσει το σχέδιό του;

Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος προσπαθεί να διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας. Θα υπερισχύσουν τα αισθήματά του για την Ελένη ή το ηθικό χρέος απέναντι στη γυναίκα του; Η Δρόσω βρίσκεται στριμωγμένη από τον Κωνσταντή, που για μια ακόμα φορά την προσεγγίζει ερωτικά. Θα ξαναζήσει τις ίδιες στιγμές που έζησε με τον Σέργιο, τη νύχτα του γάμου του;