Αυτή η νύχτα μένει: Οι ηθοποιοί της σειράς μιλούν για το μεγάλο φινάλε

Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει, τα τελευταία επεισόδια αυτή την εβδομάδα στον Alpha.

Το Αυτή η νύχτα μένει, η αγαπημένη σειρά του Alpha που φέτος μας ταξίδεψε με νοσταλγία στη ζωή και τα νυχτερινά κέντρα της επαρχίας τη δεκαετία του 1980, ρίχνει αυλαία αυτή την εβδομάδα.

Οι ηθοποιοί της σειράς μιλούν στην κάμερα για όλα εκείνα που θα τους λείψουν από τα γυρίσματα και τις στιγμές που πέρασαν όλη την τηλεοπτική σεζόν με τους συναδέλφους τους.

«Από το Αυτή η Νύχτα Μένει θα μου λείψουν όλα. Θα μου λείψει ό,τι έχει να κάνει με αυτή τη δουλειά. Αυτή η αίσθηση που ερχόμασταν εδώ στο Όνειρο και ξεκινούσε η μέρα με τραγούδια και μουσικές. Ήταν μία πολύ ξεχωριστή δουλειά, θα μου λείψουν όλα», δηλώνει η Νικολέττα Καρρά

«Θα μου λείψει η ορχήστρα. Δηλαδή πιστεύω ότι θα αρχίσω να πηγαίνω κι εγώ σε μπουζούκια μετά από αυτή τη σειρά», τονίζει με χιούμορ ο Ντένης Μακρής.

«Σίγουρα θα μου λείψει πάρα πολύ όλη η ομάδα και των ηθοποιών και των τεχνικών με τους οποίους δημιουργήσαμε αυτή τη σειρά. Όλες οι σκηνές που είχαμε στα μπουζούκια, γιατί ήταν μαγικά αυτά τα γυρίσματα και είχαν πολλές φορές διάφορα ευτράπελα», εξομολογείται από την πλευρά της η Κόρα Καρβούνη.

«Θα μου λείψει το παπιγιόν μου φυσικά και όλη η παρέα εδώ του Ονείρου», αναφέρει ο Ιωάννης Απέργης.

Αυτή η νύχτα μένει, τα τελευταία επεισόδια αυτή την εβδομάδα στις 22:40 στον Alpha.