Αυτή η νύχτα μένει: Ο Alpha ενισχύει τη μυθοπλασία του με μία ακόμη μεγάλη παραγωγή για τη νέα σεζόν

Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει, με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

Η σειρά Αυτή η νύχτα μένει βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και τους τίτλους ντύνει με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.

Οι πρωταγωνιστές και ο συγγραφέας του βιβλίου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη σειρά, τους ρόλους, τη συνεργασία τους, τη δεκαετία του ’80, τη διασκέδαση στα μπουζούκια.

Γιάννης Στάνκογλου: «Η σειρά προέρχεται από ένα υπέροχο βιβλίο, μια πολύ μεγάλη παραγωγή με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, έχω πολλή όρεξη για δουλειά, με εξιτάρει ο χαρακτήρας του δημάρχου που υποδύομαι για να ασχοληθώ μαζί του».

Βασίλης Μπισμπίκης: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην προετοιμασία της σειράς με σπουδαίους ηθοποιούς και συντελεστές και αγωνιώ να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα».

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Ο ρόλος μου είναι ο χαρακτήρας του Βασίλη, είναι ένας μαχόμενος δημοσιογράφος που εμπλέκεται στις ιστορίες της μικρής κοινωνίας».

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Είμαι η Ζέτα, τραγουδάω πολλά χρόνια κι έχω ένα αρκετά σκοτεινό και βεβαρημένο παρελθόν».

Νικολέτα Καρρά: «Είμαι η Νίκη, τραγουδίστρια, μια γυναίκα που κουβαλά το δικό της παρελθόν και έχει ένα πολύ ιδιαίτερο μέλλον στην εξέλιξη της σειράς».

Κώστας Μπερικόπουλος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε, είναι ένα πάρα πολύ ωραίο βιβλίο κι ελπίζω να κάνουμε κι εμείς μια πάρα πολύ ωραία σειρά».

Γιάννης Τσορτέκης: «Είμαι ο Γιώργης, αδερφός του δημάρχου, δεν έχουμε πολλά κοινά με τον αδελφό μου».

Άννα Μάσχα: «Υποδύομαι τη Διαμάντω, είναι το αηδόνι του μαγαζιού».

Ελένη Ρουσσινού: «Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην τηλεόραση και υποδύομαι τη Μαρίνα τη σύζυγο του δημάρχου, μια γυναίκα μορφωμένη, καλλιεργημένη ξεχωριστή για την κοινωνία».

Γιάννης Απέργης: «Έχω τρελή αγωνία να δω πώς θα είναι να ζω στο ‘80».

Γιάννης Εγγλέζος: «Ο ρόλος μου είναι ο Αλέξανδρος, αστυνομικός ένα ευαίσθητο παιδί γεμάτο ανησυχίες».

Ναταλία Σουίφτ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη πιστεύω ότι θα είναι μια δουλειά πολλή όμορφη».

Κόρα Καρβούνη: «Θα υποδυθώ τη Νίτσα, το ντουέτο της Ζέτας στην πίστα και η πιο έμπιστη φίλη της».

Θάνος Αλεξανδρής: «Ξαφνικά ανακάλυψα τη μαγεία που έχουν οι χώροι αυτοί, τα σκυλάδικα, και δημιούργησα ένα μπαλέτο, εγώ τραγουδούσα και κάναμε περιοδεία σε ολόκληρη την επαρχία».

Η σειρά που θα αλλάξει τις νύχτες μας έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.