Αυτή η νύχτα μένει: Ξεκίνησαν γυρίσματα στην Αιτωλοακαρνανία

Αυτή η νύχτα μένει

Δείτε φωτογραφίες...

Ο Στρατής είναι ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης σκυλάδικου το 1984 στο Αγρίνιο. Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της σειράς Αυτή η νύχτα μένει που έρχεται στον Alpha. Τον Στρατή υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, o οποίος εθεάθη την Τετάρτη να… βολτάρει με τη μηχανή του στην Πλώσταινα του Μεσολογγίου. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει σε διάφορα σημεία του Μεσολογγίου, ενώ θα ακολουθήσει το Αγρίνιο, όπου άλλωστε υποτίθεται πως  διαδραματίζεται η ιστορία.

Το agrinionews.gr βρέθηκε στα γυρίσματα και μίλησε με συντελεστές της σειράς. Συγκεκριμένα, με τον πρωταγωνιστή Βασίλη Μπισμπίκη και με τη σκηνοθέτιδα Κατερίνα Φιλιώτου.

Η Κατερίνα Φιλιώτου ανέφερε πως «είναι τα πρώτα μας γυρίσματα στην Αιτωλοακαρνανία. Τραβάμε κάποια πλάνα με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Όλη η παρέα του μαγαζιού έχει βγει να πάρει το… πρωινό του. Πατσά, πρωί πρωί. Τους αφήνει ο Στρατής, ο ρόλος του κ. Μπισμπίκη, και οδηγεί φεύγοντας. Μας δίνεται η ευκαιρία να καταγράψουμε κάποιες από τις ωραίες σας τοποθεσίες».

Σημειώνει εξάλλου πως «θα έρθουμε και στο Αγρίνιο. Έχουμε δει κάποια πράγματα. Δεν έχουμε κατασταλάξει ακόμα. Όταν έρθουμε ξανά για γυρίσματα θα αποφασίσουμε που θα τοποθετήσουμε διάφορα σημεία της ιστορίας μας».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σημείωσε πως «είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά που γίνεται με τόσο αγάπη και με μεγάλο μεράκι. Με ένα εξαιρετικό καστ και συντελεστές μπρος και πίσω από την κάμερα, με ένα υπέροχο σενάριο. Ελπίζω να έχει επίδραση και στον κόσμο».

Αναφορικά με την επιλογή της περιοχής για τα γυρίσματα ανέφερε: «είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι εδώ.  Δεν έχω βρεθεί πάλι στην περιοχή. Είμαστε από χθες εδώ. Είναι πανέμορφα, υπέροχος τόπος. Κάνουμε γυρίσματα, διάφορες διαδρομές με τη μηχανή. Δικαίως, γιατί έχει πολύ ωραία μέρη για να γίνουν διάφορες σκηνές. Κουβαλάει και μία ιστορία αυτός ο τόπος που θα ταιριάξει με την εποχή και την ιστορία που προσπαθούμε να κάνουμε. Προφανώς και θα ξαναγυρίσουμε και εδώ και γυρίσματα θα κάνουμε και στο Αγρίνιο».

Για τον ρόλο που υποδύεται ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός: «Κάνω τον Στρατή. Είναι ο ιδιοκτήτης των μπουζουκιών, του Ονείρου. Έτσι λέει την μαγαζάρα που έχει φτιάξει. Είναι ένας άρχοντας της νύχτας. Μάγκας, παλιάς κοπής, ντόμπρος, ειλικρινής, σκληρός κι ευαίσθητος ταυτόχρονα, ένας αυθεντικός ήρωας».

Πηγή: agrinionews.gr