Αυτή είναι η σκηνή “μηδέν” στις Άγριες Μέλισσες – Οργή Δούκα στην Ελένη

Άγριες Μέλισσες

Η “βόμβα” που έπεσε στο Διαφάνι συγκλονίζει όλο το χωριό – Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη ομολόγησε το φόνο του Σέργιου στις Άγριες Μέλισσες, αλλά αρχικά ο Προύσαλης δεν την πίστεψε. Τα εξήγησε όλα αναλυτικά, δήλωσε πως ήταν ατύχημα και ότι τον έσπρωξε καθώς πάλευαν. Ο ενωμοτάρχης ανέκρινε την Ασημίνα και τη Δρόσω, όπου και οι δύο είπαν τα ίδια με τη Λενιώ.

Ο Προύσαλης, μετά τις ανακρίσεις, τις άφησε και τις τρεις για λίγο στο κελί και πραγματικά η αγκαλιά τους ράγισε τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού που παρακολούθησε σήμερα τις Άγριες Μέλισσες.

Στο επόμενο επεισόδιο, θα δούμε την είδηση της ομολογίας να πέφτει σαν βόμβα τόσο στο σπίτι των Σεβαστών αλλά και σε ολόκληρο το χωριό. Ο Δούκας οδεύει στο αστυνομικό τμήμα κι εκεί τον ενημερώνουν για την ομολογία της Ελένης. Ο Δούκας γίνεται έξω φρενών και προσπαθεί να επιτεθεί με μανία στην Ελένη, αλλά οι υπόλοιποι τον συγκρατούν.

Όλοι είναι συγκλονισμένοι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το νέο κακό που τους βρήκε, εκτός από τη Μυρσίνη που επιτέλους δικαιώνεται αλλά επιμένει να βάζει στο κάδρο των ενόχων την Ασημίνα και τη Δρόσω. Παρότι ο Νικηφόρος υπερασπίζεται την Ασημίνα, η κρίση στη σχέση τους είναι πια έκδηλη.

Ο Μιλτιάδης νιώθει δικαιωμένος που αποκαταστάθηκε το όνομα του Γιάννου αλλά ο λόγος που πήρε μόνος του τη ζωή του, συνεχίζει να είναι αγκάθι μέσα του. Το ίδιο αγκάθι υπάρχει στην ψυχή του Κωνσταντή, που καταρρακώνεται όταν συνειδητοποιεί ότι πήραν άδικα τη ζωή του Γιάννου. Ο Μελέτης, τυφλωμένος από θυμό, αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του τη μέρα που η Ελένη ετοιμάζεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα…