9 μήνες: Τι θα δούμε σήμερα;

9 μήνες

Στις 17:45 στο STAR.

Επεισόδιο 228
Οι προσπάθειες να ανακαλυφθεί η ταυτότητα του πτώματος συνεχίζονται, ενώ Δάφνη και Αντρέας εξακολουθούν να βρίσκονται σε ένταση. Ο Νεοκλέους συνοδεύει τον νεαρό άντρα στο σπίτι του και ο Άλκης παραμονεύει. Η Κρίστη εκφράζει στην Άννα το παράπονό της για τον τρόπο, που την αντιμετώπισε ο Κίμωνας. Η Σύλβια έχει καλύψει τους τοίχους του δωματίου της με φωτογραφίες της Κρίστης, λέγοντας πως αφού δεν μπορεί να πάρει τη μορφή της, θα πάρει τη ζωή της. Η Μάρθα παραξενεύεται με την Ελπίδα, που της λέει πως βλέπει ένα μαύρο χρώμα γύρω από την Εύα. Όσο οι έρευνες για να αναγνωριστεί το πτώμα συνεχίζονται, ο Αντρέας έχει ένα κακό προαίσθημα. Ο Άλκης παρακολουθεί τις κινήσεις του Νεοκλέους, μέσα από κάμερα, που έχει στήσει στο διαμέρισμα του νεαρού.

Ο Μάνος ετοιμάζεται για τη νέα του καριέρα στο ραδιόφωνο. Η Σοφία επικοινωνεί με την Έλσα και της θυμίζει πως όσο κι αν ο πατέρας της αντιδράει, εκείνη πρέπει να τον έχει υπό στενή παρακολούθηση στο θέμα της διατροφής του. Ο Άλκης βλέπει εξιταρισμένος μέσα από την κάμερα τον Νεοκλέους και τον νεαρό σε ερωτικές περιπτύξεις. Η Κρίστη αποφασίζει να βάλει όρια σε όλους όσοι παρενοχλούν τη ζωή της. Στο πλευρό της στέκεται η Άννα που την ενθαρρύνει. Ο Πέτρος τηλεφωνεί στη Μάρθα και της εκφράζει την ανησυχία του για την Εύα που κυκλοφορεί ελεύθερη, αλλά και τα συναισθήματά του για την ίδια, αφού εξακολουθεί να αγαπάει. Η Μάρθα, που αισθάνεται το ίδιο ερωτευμένη, αναστατώνεται. Ο Υπουργός λέει στον Δημήτρη να φύγει για Αθήνα, καθώς μία δημοσιογράφος, που συνδεόταν ερωτικά με τον Αντρέα, έχει εξαφανιστεί, και τα ίχνη της οδηγούν στην Κύπρο. Δεν είναι άλλη από τη Βάνα. Η Δάφνη βλέπει τον Iron Man στα χέρια του Αντρέα και επιμένει να τον επιστρέψουνε στον Οδυσσέα. Την ίδια ώρα, οι άντρες της συμμορίας ψάχνουν να βρουν κάποιον συγγενή για να αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού, ώστε να έχουν και ίδιοι πρόσβαση στον μικρό. Ο Κυριάκος, με τα λόγια του γιατρού να αντηχούν στ’ αυτιά του, λέει στη Μαρίνα πως από ‘δω και πέρα, η ζωή επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για τους δυο τους. Ο Μάνος αισθάνεται την αφόρητη πίεση της Έλσας και καταλήγουν σε καβγά, με την Έλσα να φεύγει από το σπίτι του.

Η Εύα παραμονεύει έξω από το σπίτι του Αντρέα, περιμένοντας τη Δάφνη για να δώσει άλλη μία παράσταση μετάνοιας. Μετά από τον καβγά του με την Έλσα, ο Μάνος τηλεφωνεί στη Σοφία για να ζητήσει τη βοήθειά της. Η Σοφία φυσικά τον παραπλανά, λέγοντας πως θα της μιλήσει εκείνη για να μην τον πιέζει. Ο Άλκης δίνει στον Διαμαντίδη το επίμαχο DVD του Νεοκλέους με τον νεαρό. Η Ηρώ ζητάει από την Κρίστη να ξεκαθαρίσει πώς θα συνεχίσει με τον Άλκη, γιατί τα πισωγυρίσματά της τον αποσυντονίζουν από τον στόχο του, που είναι να πετύχει στην πολιτική. Ταυτόχρονα, ο Άλκης έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα για να τη συγκινήσει, στέλνοντας στην Κρίστη ένα «δώρο». Η Δάφνη υπόσχεται στον Οδυσσέα πως σύντομα θα τον πάρει κοντά της. Ο Νεοκλέους καλείται σε έκτακτη σύσκεψη με τον Πρόεδρο του Κόμματος. Η Έλενα τηλεφωνεί ανήσυχη στη Δάφνη, χωρίς να της αναφέρει την εμφάνιση της Εύας. Ο Σερέτης ενημερώνει τον Πέτρο πως η δικάσιμος του Αντρέα ορίστηκε, αλλά αν ανακαλυφθεί η συμμετοχή του στο κύκλωμα, θα περάσει όλη του τη ζωή στη φυλακή. Η Έλσα μεταφέρει στη Μαρίνα τον καυγά της με τον Μάνο και σαστίζει με την απάθειά της. Η Κρίστη στέλνει ένα mail στον Κίμωνα και του επαναλαμβάνει πόσο την έχουν αγγίξει οι στίχοι του. Η Δάφνη γυρίζει στο σπίτι με τον Αντρέα και αιφνιδιάζεται όταν βλέπει μπροστά της την Εύα. Ο Άλκης στέλνει ένα συγκινητικό γράμμα στην Κρίστη και της δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα. Ο Μάνος ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του και βλέπει έκπληκτος μπροστά του τη Μαρίνα…