9 μήνες: Ο Βίκτωρας αιφνιδιάζεται όταν τον επισκέπτεται στο κελί του ο…

9 μήνες

Στις 17:45 στο STAR.

Επεισόδιο 210
Η έφοδος στο σπίτι της γυναίκας βαίνει άκαρπη για την Κρίστη, καθώς η καταγγελία αφορούσε στο κύκλωμα εμπορίου βρεφών που δρούσε στην Κύπρο και τα Βαλκάνια, με τη συγκεκριμένη γυναίκα να έχει υιοθετήσει παράνομα ένα ξένο μωρό. Η Κρίστη απογοητεύεται για άλλη μία φορά. Η Μάρθα γυρίζει σπίτι και εκπλήσσεται ευχάριστα όταν βλέπει πόσο χαίρεται η Ελπίδα με την παρουσία της Άννας εκεί. Ο Χρήστος ζητάει από τη Σοφία, μία συνάδερφό του από την Αθήνα, να έρθει στην Κύπρο και να αναλάβει τον Μάνο, αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεών του είναι απογοητευτικά. Ο Μάνος που το ακούει, υπόσχεται πως από ‘δω και πέρα θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει υγιής και να πάρει πίσω τη ζωή του. Ο Αντρέας διασκεδάζει τη σύλληψη του Βίκτωρα, με τον ίδιο να οργίζεται αλλά και να τον απειλεί ανοιχτά πως σύντομα και ο ίδιος θα του κάνει παρέα στο κελί του, ως δολοφόνος του Σερέτη. Ο Κυριάκος βλέπει τα λερωμένα από το γρασίδι ρούχα της Μαρίνας, αλλά αποφασίζει να μην της πει τίποτα.

[dfp_ads id=236982]

Ο Άλκης περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα που θα αναδείξουν τον νέο Γραμματέα της Νεολαίας του Κόμματος, με τον Διαμαντίδη να του εκφράζει την πεποίθησή του πως όχι μόνο θα είναι αυτός ο νικητής, αλλά σύντομα θα γίνει και Βουλευτής. Η γυναικολόγος λέει στην Ντορέτα να ετοιμάζεται για το λιμάνι, καθώς έφτασε η στιγμή να μπαρκάρει για Μαρόκο. Την ίδια στιγμή, ο Τζόνυ βρίσκεται έξω από το γραφείο της Ιωάννου και την παρακολουθεί. Ο Βίκτωρας αιφνιδιάζεται όταν τον επισκέπτεται στο κελί του ο Σερέτης, τον οποίο θεωρούσε νεκρό. Ο Αντρέας και η Δάφνη είναι έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους, έξω από όσα τους βασάνιζαν μέχρι τώρα και σκέφτονται να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι. Η Κρίστη, απελπισμένη, τηλεφωνεί στον Άλκη και τον παρακαλεί να αποσύρουν την αμοιβή και το amber alert, καθώς φοβάται πως η Ντορέτα θα κάνει κακό στο μωρό τους. Ο Τζόνυ ακινητοποιεί τη γυναικολόγο Ιωάννου και την πιέζει να του πει πού βρίσκεται η Ντορέτα. Την ίδια στιγμή, ο Νικήτας, ο καπετάνιος του πλοίου, της τηλεφωνεί για να δώσει οδηγίες κινήσεων, αλλά η Ιωάννου δεν απαντά. Έτσι, περνάει την ώρα του σε ένα καφενεδάκι, στο λιμάνι, όταν βλέπει το σήμα του amber alert και την αμοιβή που δίνεται.

Ο Μάνος ετοιμάζει τα πράγματά του για να εισαχθεί και πάλι στο νοσοκομείο. Η Έλσα, που δε γνωρίζει πως η μεταμόσχευση έγινε ενώ η ίδια είχε πυρετό, νομίζει πως για την κακή του κατάσταση ευθύνεται η Μαρίνα και οργίζεται. Ο Σερέτης ενημερώνει τον Αντρέα και τη Δάφνη πως, παρόλο που δεν μπόρεσε να πάρει κουβέντα από τον Βίκτωρα, είναι πρόθυμος να τους δώσει κάποιες μέρες άδεια για να ξεκουραστούν. Παράλληλα όμως, ο Βίκτωρας δίνει εντολή στον δικηγόρο του να κάνει τα δέοντα για να βάλει και τον Αντρέα στη φυλακή, καθώς ο ίδιος έχει έναν άσσο στο μανίκι που ενοχοποιεί τον Γεωργόπουλο. Η Ντορέτα φτάνει στο λιμάνι και μαθαίνει πού είναι αραγμένο το πλοίο που κυβερνά ο Νικήτας. Καθοδόν συναντιούνται κι ο Νικήτας παρατηρεί το μωρό, προβληματισμένος…