9 μήνες: Νέα καθημερινή σειρά στο STAR

Η ανακοίνωση του καναλιού

Το Star τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα προβάλει μια ολοκαίνουρια καθημερινή, δραματική σειρά με την υπογραφή της Άννας Αδριανού κι ένα εξαιρετικό καστ από αγαπημένους Έλληνες και Κύπριους ηθοποιούς.  Mε τον τίτλο «9 μήνες» έρχεται από το φθινόπωρο καθημερινά στο STAR. Η σειρά θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο (από το Mega Κύπρου). Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στην Κύπρο. Το μοντάζ γίνεται στην Ελλάδα.

Η υπόθεση…
9 MHNEΣ… Τόσο θέλει μια ζωή να έρθει στον κόσμο…

Τόσο θέλουν και οι ηρωίδες της σειράς για να αλλάξουν ή να κερδίσουν τη ζωή τους. Κοινό τους στοιχείο η μητρότητα… στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον…

Τρείς γυναίκες – που είναι συγγενείς – και οι οικογένειές τους, δοκιμάζονται όταν μεγάλα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και αλλάζουν τα πάντα, μέσα τους και γύρω τους.

Γύρω τους, ένα πάζλ από ήρωες, που κρύβουν τα δικά τους μυστικά και πασχίζουν κι αυτοί να κερδίσουν την ευτυχία με κάθε τρόπο.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, Άννα Αδριανού, Ευγενία Σαμαρά, Μαριάννα Καυκαρίδου, Μαρία Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πάνος Μακρής, Αντωνία Χαραλάμπους, Κύνθια Παυλίδου, Κρίστοφερ Γκρέκο, Δημήτρης Παπαδάκης, Νιόβη Σπυριδάκη, Ιωάννα Σιαφκάλη.

Σενάριο: Άννα Αδριανού (έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες όπως οι σειρές: «Επιθυμίες», «Όσο Υπάρχει Αγάπη», «Ζευγάρια», «Ευτυχισμένες Μέρες», «Επαφή», «Κλεμμένα Όνειρα» (έγραψε το σενάριο μαζί με τους Δημήτρη Αρβανίτη, Γιώργο Κρητικό, Ευριπίδη Διονυσιάδη).

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος, Γιάννης Σπιρώνης