9 μήνες: Η νέα καθημερινή σειρά της Άννας Αδριανού στο STAR

9 μήνες… Τόσο θέλει μια ζωή να έρθει στον κόσμο...

Τόσο θέλουν και οι ηρωίδες της σειράς για να αλλάξουν ή να κερδίσουν τη ζωή τους. Κοινό τους στοιχείο η μητρότητα… στο παρελθόν, το παρόν και στο μέλλον…

Τρείς γυναίκες – που είναι συγγενείς – και οι οικογένειές τους, δοκιμάζονται όταν μεγάλα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια κι αλλάζουν τα πάντα μέσα τους και γύρω τους.

Γύρω από τις τρεις γυναίκες, ένα πάζλ από ήρωες, που κρύβουν τα δικά τους μυστικά και πασχίζουν κι αυτοί να κερδίσουν την ευτυχία με κάθε τρόπο.

Οι ηρωίδες της νέας καθημερινής δραματικής σειράς της Άννας Αδριανού που έρχεται από το φθινόπωρο στο STAR :
Η Δάφνη (Ευγενία Σαμαρά), 28 ετών, θετή κόρη ενός ζευγαριού, δουλεύει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ψάχνει με αγωνία τα ίχνη της μητέρας της, που εξαφανίστηκε όταν ήταν μωρό. Έτσι θα βρεθεί μπροστά στην αποκάλυψη μυστικών του παρελθόντος με επίκεντρο έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Παράλληλα, μέσα από τη δουλειά της, θα ανακαλύψει ένα κύκλωμα τοκογλυφίας, το οποίο θα την οδηγήσει ξανά στην ίδια της την οικογένεια και σε έναν επικίνδυνο έρωτα –φωτιά, που «στήνεται» με σκοπό να την παραπλανήσει.

Η Μαρίνα (Μαρία Μιχαήλ), 40 ετών, παντρεμένη, έχει μια κόρη, που την έκανε κρυφά με τη βοήθεια δότη σπέρματος. Ζει σε έναν τελματωμένο γάμο όταν εμφανίζεται ο φυσικός πατέρας της κόρης της. Είναι διάσημος stand up comedian, που έχει μόνο εννέα μήνες ζωή, για να βρει μόσχευμα ήπατος. Μόνη σωτηρία η κόρη του, την οποία προσεγγίζει χωρίς να αποκαλύψει ποιος είναι. Γνωρίζει τη Μαρίνα και ο αμοιβαίος έρωτας, που προκύπτει, θα αλλάξει τη ζωή και των δύο.

Η Κρίστη (Αντωνία Χαραλάμπους), 17 ετών, μαθήτρια Λυκείου, μένει έγκυος μέσα από μια νεανική, ρομαντική σχέση. Όταν ο νεαρός σύντροφός της την εγκαταλείπει, δέχεται, κάτω από πίεση, να δώσει το παιδί, όταν γεννηθεί, κάνοντας συμφωνία με ένα παράξενο, επικίνδυνο ζευγάρι. Καθώς όμως, η εγκυμοσύνη προχωρεί, το ένστικτο της μητρότητας ξυπνάει μέσα της και αποφασίζει να κρατήσει το μωρό με κάθε κόστος. Τότε αρχίζει μια περιπέτεια, που ποτέ δεν φανταζόταν.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, Άννα Αδριανού, Ευγενία Σαμαρά, Μαριάννα Καυκαρίδου, Μαρία Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πάνος Μακρής, Αντωνία Χαραλάμπους, Κύνθια Παυλίδου, Κρίστοφερ Γκρέκο, Δημήτρης Παπαδάκης, Νιόβη Σπυριδάκη, Ιωάννα Σιαφκάλη.

Σενάριο: Άννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος, Γιάννης Σπιρώνης
Η σειρά θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δείτε το πρώτο teaser της νέας σειράς: