9 μήνες: Η ένταση ανάμεσα στον Μάνο και τον Χρήστο κορυφώνεται, όταν…

Στις 17:45 στο STAR.

Επεισόδιο 254
Ο Σερέτης τηλεφωνεί στον Αντρέα για να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του με τον Οδυσσέα. Όταν βεβαιώνεται πως είναι στη Δίωξη μαζί με τη Δάφνη, μπαίνει σπίτι τους και τοποθετεί τον κοριό. Η σκόνη έχει επηρεάσει τη συμπεριφορά του Άλκη και η Ηρώ προβληματίζεται. Εκείνος όμως τη διαβεβαιώνει πως δεν θα παρασυρθεί. Η δασκάλα της Κρίστης την επαινεί για το εξαιρετικό ταλέντο της και την προτρέπει να ασχοληθεί με άλλο είδος μουσικής εκτός από την ποπ. Η Δάφνη προετοιμάζει την Έλσα για το δυσάρεστο ενδεχόμενο η μητέρα της να μη ζει. Η Σοφία στέλνει μήνυμα στον Μάνο να συναντηθούν. Ο Κυριάκος μαζεύει τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Πέτρο, αλλά η Αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι του και τον οδηγεί ξανά στο Τμήμα. Η Έλσα περιπλανάται στους δρόμους σοκαρισμένη.

Τα δοκιμαστικά με τον κοριό στο σπίτι του Αντρέα λειτουργούν τέλεια, με τον Σερέτη να είναι σίγουρος πια πως θα οδηγήσει τις έρευνές του με τον Οδυσσέα όπως εκείνος θέλει. Ο Αντρέας προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει με τον Δημήτρη κι επιμένει να του πει η Δάφνη εάν έγινε κάτι μεταξύ τους. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης καίει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία που είχε συλλέξει για τον Αντρέα, κρατώντας μόνο μία φωτογραφία της Δάφνης. Η Κρίστη ενθουσιάζεται με τη Σύλβια που παίρνει πρωτοβουλίες και τη βοηθάει στην καριέρα της. Με μία απότομη κίνηση του Άλκη αποκαλύπτεται ο κοριός που έχει βάλει η Ηρώ στο γραφείο του. Ο Διαμαντίδης προβληματίζεται για το ποιος μπορεί να τους παρακολουθεί και η Ηρώ οδηγεί τις υποψίες τους στον Δήμο. Η Μάρθα ακούει έκπληκτη την Έλενα να της λέει πως έκανε έρωτα με τον Πέτρο. Η Σοφία λέει στον Μάνο για τον καυγά της με τον Χρήστο κι εκείνος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο αστυνόμος λέει στον Κυριάκο πως οι έρευνες για την υπόθεση της Μαρίνας στρέφονται ξανά πάνω του. Ο Κυριάκος ταράζεται. Η Θεανώ αφήνει μήνυμα στους άντρες της πως δεν θα τους δώσει τα υπόλοιπα χρήματα.

Η Νεφέλη, που την ακούει, απορεί. Η Μάρθα καλεί επανειλημμένα τον Πέτρο στο τηλέφωνο, αλλά εκείνος αποφεύγει να της μιλήσει. Ο Σερέτης ακούει τον Οδυσσέα να λέει στη Δάφνη και τον Αντρέα πως θέλει να τους βοηθήσει και θα πιέσει τον εαυτό του να θυμηθεί κάτι για το στικάκι. Ο Στέφανος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Μάνο. Την ίδια στιγμή, εκείνος λογοφέρνει έντονα με τον Χρήστο, αφού πιστεύει πως υπομονεύει τις μεθόδους της Σοφίας απέναντί του επειδή ζηλεύει τη σχέση τους. Η Κρίστη καλεί τον Κίμωνα στο skype κι όταν διαπιστώνει πως εκείνος έχει γυρίσει στην Κύπρο, ξαφνιάζεται. Ο Κυριάκος δίνει στην Εύα τα στοιχεία για τον Πέτρο και της ζητάει να του βρει άλλοθι για το βράδυ της εξαφάνισης της Μαρίνας. Εκείνη δεσμεύεται, ενώ στη συνέχεια επικοινωνεί με τον Νικήτα, λέγοντας πως πρέπει να αποσπάσει από τον Πέτρο 500.000 ευρώ. Η ένταση ανάμεσα στον Μάνο και τον Χρήστο κορυφώνεται, όταν ο Μάνος του λέει πως δε θέλει να τον ξαναδεί ποτέ…