9 μήνες: Η Έλσα προσπαθεί με κάθε τρόπο να περιποιηθεί και να προστατεύσει τον Μάνο

9 μήνες

Σήμερα στις 17:45 στο Star.

1ος Κύκλος – Επεισόδιο 204

Η Έλσα προσπαθεί με κάθε τρόπο να περιποιηθεί και να προστατεύσει τον Μάνο, αλλά εκείνος αντιδράει έντονα και ξεσπάει πάνω της. Ο Άλκης πηγαίνει στο σπίτι της Κρίστης και επιτίθεται στην Άννα, λέγοντας πως αν δε βρεθεί το μωρό τους, θα της κάνει τη ζωή κόλαση. Η Ντορέτα προσπαθεί να γιατρέψει το μωρό από τον υψηλό πυρετό που έχει ανεβάσει. Ο Κυριάκος λέει στη Μαρίνα πως θα αφήσει τη δουλειά του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνουν μαζί τη νέα τους αρχή στην Κύπρο. Η Έλσα στέλνει μήνυμα στη μητέρα της, πως ο Μάνος ξέρει γιατί τον χώρισε.

Ο Πέτρος τηλεφωνεί στη Μάρθα για να της εκφράσει την οργή του γι’ αυτό που έκανε η Εύα στην Ελπίδα, βεβαιώνοντάς την πως ο ίδιος θα την τιμωρήσει με τον τρόπο που της αξίζει. Την ίδια ώρα, η Εύα βρίσκει καταφύγιο σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη. Ο Μάνος ζητάει από την Έλσα να φύγει από το σπίτι, καθώς θέλει να μείνει μόνος και να μαζέψει τα κομμάτια του. Ο Άλκης είναι έτοιμος να δώσει την πρώτη του συνέντευξη ως υποψήφιος γραμματέας της Νεολαίας. Ο Πέτρος ζητάει από τον Θωμά να παρακολουθεί το σπίτι της Μαρίνας προκειμένου να οδηγηθούν στην Εύα, καθώς είναι σίγουρος πως σύντομα η Εύα θα αποφανθεί στην αδερφή της για βοήθεια. Η Έλσα λέει στη Μαρίνα πως ο Μάνος την έδιωξε από το σπίτι, κι εκφράζει την ανησυχία μήπως ο οργανισμός του αποβάλλει το μόσχευμα, εξαιτίας της κακής του ψυχολογικής κατάστασης.

Η Εύα τηλεφωνεί στη Μαρίνα και της ζητάει να πάει να τη βρει στο μέρος που κρύβεται. Ο Χρήστος ξαφνιάζεται όταν ο Μάνος τον ενημερώνει πως η Μαρίνα τον χώρισε. Ο Άλκης δείχνει στην Κρίστη αμοντάριστα πλάνα από τη συνέντευξή του και δείχνει ικανοποιημένος όταν φτάνει στο σημείο όπου αναφέρεται στην εξαφάνιση του μωρού του, κάτω από τις οδηγίες του δημοσιογράφου που τον συμβουλεύει να γίνει όσο πιο συναισθηματικός μπορεί. Η Κρίστη φεύγει απογοητευμένη και αηδιασμένη.

Ο Θωμάς παραφυλάει έξω από το σπίτι της Μαρίνας, και την ακολουθεί μέχρι την αποθήκη όπου κρύβεται η Εύα. Μπροστά στην αποκάλυψη της Εύας πως πήγε να σκοτώσει την Ελπίδα, η Μαρίνα φεύγει απογοητευμένη. Την ίδια ώρα, ο Θωμάς στέλνει μήνυμα στον Πέτρο. Ο Βίκτωρας συστήνει στον Αντρέα τον Γιώργο Σολωμού, τον άντρα που θα πάρει τη θέση του Σερέτη στο Υπουργείο. Την ίδια ώρα, η Δάφνη βρίσκεται σε ένα χώρο και καταγράφει τη συνομιλία. Ο Βίκτωρας δίνει στον Αντρέα το dvd με τη δολοφονία του σκοπευτή, λέγοντας πως από ‘δω και πέρα, είναι ελεύθερος να χαρεί τη ζωή του με τη γυναίκα του, χωρίς να ενοχλεί ο ένας τον άλλον. Η αποκάλυψη πως η δολοφονία του Σερέτη δεν ήταν παρά ένα σκηνοθετημένο κόλπο στημένο από τη Δάφνη, τον Αντρέα και τον ίδιο τον Σερέτη προκειμένου να συλλάβουν τον Βίκτωρα, έρχεται όταν η Δάφνη έχει στα χέρια της την καταγεγραμμένη συνομιλία του Αλεξιάδη με τον Αντρέα και το όνομα του διαδόχου του Σερέτη στο Υπουργείο. Η Έλσα αντιδράει όταν η Κρίστη της λέει πως ζήτησε να αποσύρουν το amber alert. Η Κρίστη όμως επιμένει, λέγοντας πως προτιμά να το πάρει μια για πάντα η Ντορέτα κι εκείνη να μην το αγκαλιάσει ποτέ, παρά να σκέφτεται πως αυτή η γυναίκα μπορεί να κάνει κακό στο παιδί…