9 μήνες: Η Έλσα δέχεται στο κινητό της ένα μήνυμα που την ταράζει…

9 μήνες

Στις 17:45 στο STAR.

Επεισόδιο 261
Η Θεανώ προτείνει στη Σοφία να πάρει με το μέρος της τον Χρήστο, ώστε να μη στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά της. Ο Μάνος αγοράζει στη Σοφία το ίδιο άρωμα που φορούσε η Μαρίνα. Η συνάντηση του Άλκη με τον Κίμωνα στο σπίτι τους, φέρνει σε αμηχανία την Κρίστη, που προσπαθεί να χαλαρώσει την ατμόσφαιρα. Ο Μάνος δωρίζει στη Σοφία το άρωμα, που της αγόρασε και ταράζεται όταν αντιλαμβάνεται ότι της ταιριάζει όσο ταίριαζε και στη Μαρίνα. Ο Αντρέας εκφράζει στη Δάφνη τον προβληματισμό του για το φιάσκο της επιχείρησης, καθώς οι μόνοι που ήξεραν ήταν οι δυο τους και ο Σερέτης. Ο Σερέτης, που ακούει τη συνομιλία, σκέφτεται πως πρέπει να βγάλει σύντομα από τη μέση το ζευγάρι γιατί του χαλάνε τα σχέδια. Η Κρίστη δίνει στον Άλκη να διαβάσει τους στίχους του Κίμωνα κι εκείνος εκφράζει τη ζήλια του. Την ίδια ώρα, ο Κίμωνας αποτυπώνει τον πόνο του για τον έρωτά του για την Κρίστη σε νέους στίχους, που γράφει αποκλειστικά για εκείνη.

[dfp_ads id=236982]

Η Έλσα ξυπνάει κάθιδρη από τον ίδιο εφιάλτη, όπου βλέπει τον Μάνο να κινδυνεύει. Η Σοφία παροτρύνει τον Μάνο να πιει κι άλλο αλκοόλ κι εκείνος αφήνεται. Ο Αντρέας διαβάζει το άρθρο του Δημήτρη και σοκάρεται, που αναφέρεται με επικριτικά λόγια για εκείνον και τη Δάφνη. Ο Σερέτης ζητάει τη βοήθεια της ψυχολόγου ώστε να κάνουν τον Οδυσσέα να θυμηθεί πού βρίσκεται το στικάκι. Η βραδιά του Άλκη και της Κρίστης κλείνει ερωτικά, αλλά η Κρίστη έχει στο μυαλό της τον Κίμωνα. Ο Αντρέας κλείνει εισιτήριο για Ελλάδα. Η Σοφία προσπαθεί να πείσει τον Μάνο να φύγουν οι δυο τους για ένα διήμερο. Η Δάφνη ξυπνάει και ξαφνιάζεται με το σημείωμα του Αντρέα, που γράφει πως έφυγε για την Αθήνα. Την ίδια ώρα, ο Σερέτης έρχεται απροειδοποίητα στο σπίτι της και ζητάει να πάρει τον Οδυσσέα σε μία έκθεση με κόμικς. Ο μικρός ενθουσιάζεται και η Δάφνη αναγκάζεται να υποχωρήσει. Ο Πέτρος και η Μάρθα ζουν το δικό τους πάθος, αλλά το μήνυμα που έρχεται από τον Νικήτα, ταράζει την ηρεμία τους. Η Κρίστη πηγαίνει στο ιατρείο του Κίμωνα και ξαφνιάζεται όταν εκείνος την ρωτάει εάν πρόκειται να αφήσει τον Άλκη για να είναι μαζί.

Ο Άλκης ετοιμάζεται για τη συνέντευξη και η Ηρώ τον ενθαρρύνει πως μπορεί να τα καταφέρει μελλοντικά στην πολιτική χωρίς τη βοήθεια του Διαμαντίδη. Η Κρίστη λέει στον Κίμωνα πως τρέφει αισθήματα για εκείνον, αλλά δεν μπορεί να αφήσει τον Άλκη και την οικογένειά τους. Οι δυο τους χωρίζουν τρυφερά, με τον Κίμωνα να της δίνει ένα γλυκό αποχαιρετιστήριο φιλί. Ο Πέτρος βρίσκεται με τη Μάρθα, όταν έρχεται το προειδοποιητικό μήνυμα του Νικήτα. Η Έλσα δέχεται στο κινητό της ένα μήνυμα που την ταράζει. Ο Δημήτρης αιφνιδιάζεται από την παρουσία του Αντρέα στην Αθήνα, που έχει φτάσει με πολύ άγριες διαθέσεις…