9 μήνες: Απόψε η πρεμιέρα της νέας σειράς!

Στις 17:50 στο STAR - Γνωρίστε τους ήρωες...

 9 MHNEΣ… Τόσο θέλει μια ζωή να έρθει στον κόσμο…

Τόσο θέλουν και οι ηρωίδες της σειράς για να αλλάξουν ή να κερδίσουν τη ζωή τους. Κοινό τους στοιχείο η μητρότητα… στο παρελθόν, το παρόν και στο μέλλον…

Τρείς γυναίκες – που είναι συγγενείς – και οι οικογένειές τους, δοκιμάζονται όταν μεγάλα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια κι αλλάζουν τα πάντα μέσα τους και γύρω τους.

Γύρω από τις τρεις γυναίκες, ένα πάζλ από ήρωες, που κρύβουν τα δικά τους μυστικά και πασχίζουν κι αυτοί να κερδίσουν την ευτυχία με κάθε τρόπο.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, Άννα Αδριανού, Ευγενία Σαμαρά, Μαριάννα Καυκαρίδου, Μαρία Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πάνος Μακρής, Αντωνία Χαραλάμπους, Κύνθια Παυλίδου, Κρίστοφερ Γκρέκο, Δημήτρης Παπαδάκης, Νιόβη Σπυριδάκη, Ιωάννα Σιαφκάλη.

Σενάριο: Άννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος, Γιάννης Σπιρώνης

Οι ιστορίες των 5 κεντρικών ηρώων

Η Δάφνη (Ευγενία Σαμαρά), 28 χρονών, είναι η βασική ηρωίδα της σειράς.
Θετή κόρη ενός ζευγαριού αστών, δουλεύει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και από μικρή έχει σαν κύριο σκοπό της να βρει τα ίχνη της αγνοούμενης μητέρας της, η οποία εξαφανίστηκε όταν η ίδια ήταν μωρό. Στο παρόν και μετά από ένα τυχαίο γεγονός, θα ανακαλύψει ένα κύκλωμα τοκογλυφίας, σε Ελλάδα και Κύπρο, το οποίο θα την οδηγήσει στην ίδια της την οικογένεια, και σε έναν επικίνδυνο έρωτα, που δεν δείχνει αυτό που είναι. Επιπλέον, θα φέρει στην επιφάνεια ένα ακόμα μεγάλο μυστικό, που θα τη συγκλονίσει και θα της ανατρέψει όλη της τη ζωή. Γιατί αφορά στο τι έγινε πραγματικά με τη μητέρα της και τι ρόλο σε αυτό έπαιξαν οι θετοί γονείς της.

Δείτε την Ευγενία Σαμαρά ως «Δάφνη»: