9 μήνες: Οι εξετάσεις του Μάνου δεν είναι καλές…

9 μήνες

Όλες οι εξελίξεις του νέου επεισοδίου της σειράς 9 μήνες. Τι θα συμβεί σήμερα στις 17:45;

9 μήνες – Επεισόδιο 267

Η Έλσα βρίσκει στα πράγματα της Μαρίνας το κέρας της Αμάλθειας και αποφασίζει να την κάνει να γυρίσει και να τα ξαναβρεί με τον Μάνο. Η Κρίστη πηγαίνει στο γραφείο του Άλκη αποφασισμένη να του πει πως φεύγει από το σπίτι. Την ίδια ώρα, εκείνος παρακαλεί τον Διαμαντίδη να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Χρήστος ενημερώνει τον Αντρέα πως μπορεί να βγει από το νοσοκομείο, παράλληλα όμως λέει στη Δάφνη πως το πρόβλημα με την όρασή του δεν έχει αποκατασταθεί και χρειάζεται διαρκή παρακολούθηση. Η Έλσα συναντάει τον Στέφανο αλλά επιμένει στην απόφασή της να μην είναι μαζί.

Η Κρίστη εκφράζει στην Άννα την ανησυχία της για το πού βρίσκεται ο Άλκης. Εκείνη τη συμβουλεύει να μην του δώσει τη χαριστική βολή με την απόφασή της να χωρίσουν και να του δώσει λίγο χρόνο. Ο Άλκης περιφέρεται στο πάρκο πίνοντας, με τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών στραμμένα πάνω του. Η Δάφνη προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αντρέα, λέγοντας πως το πρόβλημα με τα μάτια του είναι προσωρινό. Ο Μάνος υποδέχεται στο σπίτι του τη Σοφία με τρυφερότητα κι εκείνη βρίσκει ευκαιρία να του αλλάξει το μπουκαλάκι με τα χάπια του. Η Έλσα φτάνει στο σπίτι του Μάνου για να του δώσει το μενταγιόν της Μαρίνας. Ένας νοσοκόμος ενημερώνει τον Χρήστο πως οι εξετάσεις του Μάνου δεν είναι καλές.

Ο Στέφανος λέει στην Κρίστη πού βρίσκεται ο Άλκης. Η Εύα συμβουλεύει την Έλενα να παρακολουθεί τον Πέτρο. Ο Αντρέας γυρίζει σπίτι. Ο Διαμαντίδης προτείνει στον Δήμο να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Άλκη, αλλά εκείνος αρνείται. Η Κρίστη βρίσκει τον Άλκη στο πάρκο σε κακά χάλια. Ο Πέτρος και ο Αντρέας αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ο νέος αρχηγός των Μαχητών. Ο Σερέτης, που ακούει, σκέφτεται πως πρέπει να κινηθεί πιο γρήγορα και δραστικά πριν αποκαλυφθεί η σκοτεινή πλευρά του. Ο Άλκης αισθάνεται πως η Κρίστη θα τον εγκαταλείψει.

Η Έλσα βλέπει τον Μάνο να ξεπροβοδίζει τη Σοφία με ένα φιλί και του δίνει το κέρας της Αμάλθειας, εκφράζοντας την απογοήτευσή της που ξεπέρασε τόσο γρήγορα τη Μαρίνα. Ο Χρήστος απορεί που οι εξετάσεις του Μάνου δεν είναι καλές και λέει στη Σοφία πως στο εξής θα παρακολουθεί στενά τη θεραπευτική μέθοδο που ακολουθεί μαζί του. Η Έλσα καταλαβαίνει πως ο Μάνος αρχίζει να ερωτεύεται τη Σοφία και έμμεσα του λέει πως ίσως η Μαρίνα ζει. Ο Πέτρος και ο Αντρέας προβληματίζονται για τον τρόπο που τους παρακολουθούν οι Μαχητές, ενώ η Δάφνη ανησυχεί για την ασφάλεια του Οδυσσέα.

Ο Άλκης συνθέτει τα κομμάτια του παζλ από την προετοιμασία του για την πολιτική μέχρι τον τραυματισμό του και συνειδητοποιεί πως ο Δήμος και ο Διαμαντίδης κρύβονται πίσω από την επίθεση εναντίον του. Η Ηρώ επιμένει να κατεβάσουν ξανά τον Άλκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Διαμαντίδη, που την εκβιάζει με στοιχεία, που έχει για εκείνη από το παρελθόν της.

Ο Δημήτρης λέει στον Αντρέα τις πληροφορίες του πως οι Μαχητές πιέζουν για το στικάκι και εκφράζει την ανησυχία του πως κι εκείνος και η Δάφνη κινδυνεύουν. Η Άννα έχει κανονίσει να συναντηθεί με τον Δήμο και πηγαίνει το παιδί στην Κρίστη. Ο Φαίδωνας ξεφεύγει της προσοχής του Άλκη και βάζει στο στόμα του ένα χάπι. Ο διευθυντής του σταθμού προτείνει στον Μάνο να προσθέσει στην εκπομπή του ανοιχτή συνομιλία με τους ακροατές του. Την ίδια ώρα, έρχεται ο Χρήστος και τον ενημερώνει πως οι εξετάσεις του δεν είναι καλές…