8 Λέξεις: Το ερωτικό τρίγωνο της σειράς!

8 Λέξεις

Δεσμοί αίματος δοκιμάζονται σε ακραίες συνθήκες...

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης, γεμάτης διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις, βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας καθημερινής σειράς «8 Λέξεις», που θα προβληθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, η σειρά θα περιέχει ένα άκρως ενδιαφέρον ερωτικό τρίγωνο.

8 Λέξεις

Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου παρουσιάζουν τη νέα πρότασή τους με τίτλο «8 λέξεις», στην οποία κάθε ήρωας καλείται να κάνει μία καινούργια επιλογή, να βγάλει τη μάσκα και να δείξει το αληθινό του πρόσωπο. Σε κάθε απρόσμενη στροφή της ζωής του θα του ζητείται να ερμηνεύσεις τις «8 λέξεις», που είναι και το «κλειδί» αυτής της περιπέτειας. Μάλιστα, δεσμοί αίματος δοκιμάζονται σε ακραίες συνθήκες και πρόσωπα προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους, ενώ ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμά του είναι μόνο η αρχή της ιστορίας…

Οι σχέσεις, λοιπόν, που δοκιμάζονται και θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα είναι αυτή του Οδυσσέα (Αντρέας Γεωργίου) και του Μιχαήλ Καλλέργη (Ιάσονας Παπαματθαίου), αλλά και των δύο αντρών με την Ηλιάνα Αρώνη (Ειρήνη Καραγιώργη). Ας μάθουμε, όμως, περισσότερα για αυτούς τους τρεις χαρακτήρες…

Οδυσσέας Καλλέργης (Αντρέας Γεωργίου)

Ο Οδυσσέας Καλλέργης είναι ένας τολμηρός καλλιτέχνης, ζωγράφος, ο οποίος ζει για το παρόν και δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει, χωρίς ωστόσο να χάνει την ψυχραιμία του. Ο ίδιος, μάλιστα, έχει κληρονομήσει το φλογερό ταμπεραμέντο της μητέρας του (Πέμη Ζούνη), ενώ με τον αδερφό του, Μιχαήλ, έχουν μια μεγάλη κόντρα.

8 Λέξεις

Και αυτό γιατί ο Οδυσσέας στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τη νυν σύζυγο του αδελφού του, αλλά εκείνη επέλεξε να παντρευτεί τον Μιχαήλ λόγω μιας συμφωνίας. Σύντομα, η μοίρα τους φέρνει αντιμέτωπους, με τον Οδυσσέα να διεκδικεί εκ του νέου την Ηλιάνα, αφού το πάθος ανάμεσά τους δεν έσβησε ποτέ…

Μιχαήλ Καλλέργης (Ιάσονας Παπαματθαίου)

Ο Μιχαήλ είναι αρχηγός του μικρού κόμματος, αρκετά φιλόδοξος και δυναμικός. Το μόνο που τον ανησυχεί είναι η δημόσια εικόνα του, και κάνει τα πάντα για να τη διατηρήσει καθαρή. Αν και ο άντρας κρύβει πολλά ένοχα μυστικά, γνωρίζει ότι αν αρχίσουν να αποκαλύπτονται τα πάντα θα καταρρεύσουν.

Ιάσονας Παπαματθαίου

Ένα από αυτά είναι η εξωσυζυγική σχέση με τη Ρωξάνη (Δανάη Παππά), με την οποία έχουν ένα παιδί, και φροντίζει να τη βλέπει κρυφά δίνοντάς της κάποια χρήματα. Μάλιστα, δημοσιογράφοι και πολιτικοί αντίπαλοι ψάχνουν να βρουν το παραμικρό στοιχείο που θα τους βοηθήσει να τον καταστρέψουν. Παράλληλα, ο Μιχαήλ προσπαθεί να κρατήσει κοντά του τη σύζυγό του με κάθε τρόπο – καλό ή κακό!

Ηλιάνα Αρώνη (Ειρήνη Καραγιώργη)

Η Ηλιάνα διατηρούσε σχέση με τον Οδυσσέα, αλλά επέλεξε να τον εγκαταλείψει και να παντρευτεί τον αδελφό του, Μιχαήλ. Όμως δεν έβγαλε ποτέ από το μυαλό της αυτό το ανεκπλήρωτο πάθος, το οποίο γίνεται πιο έντονο σε μία τυχαία συνάντησή τους στη Ρώμη.

Ειρήνη Καραγιώργη

Στο μεταξύ, η Ηλιάνα φροντίζει να είναι η ιδανική σύζυγος ενός αρχηγού πολιτικού κόμματος, με έντονη φιλανθρωπική δράση – και όχι μόνο. Η ίδια προσπαθεί να μην πηγαίνει πολύ κόντρα στον σύζυγο της και στο περιβάλλον του, αλλά η καταπίεση που δέχεται θα την οδηγήσει σε ένα είδος επανάστασης.

Πηγή: Mytv