8 λέξεις: Πρεμιέρα απόψε στον ΣΚΑΙ για το ερωτικό πολιτικό θρίλερ του Αντρέα Γεωργίου! [vid]

8 λέξεις

Σήμερα στις 21:00 η μεγάλη πρεμιέρα με ένα συναρπαστικό διπλό επεισόδιο!

8 λέξεις. Ένα ερωτικό πολιτικό θρίλερ που θα σας καθηλώσει από το πρώτο λεπτό.  Μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις.

Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν για να τυλίξει στα επικίνδυνα δίχτυα της τις ζωές των ηρώων…

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγιώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Απόστoλος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος .κ.α

Το σενάριο της σειράς 8 λέξεις υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου.

8 Λέξεις

Τι θα δούμε απόψε στην πρεμιέρα…

Ένας μεγάλος και απαγορευμένος έρωτας, ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που θέλουν αλλά δεν μπορούν να είναι μαζί, γιατί οι κοινωνικές συμβάσεις είναι πιο δυνατές από το συναίσθημα που θα τους δένει κρυφά για πάντα. Τα μυστικά ανάμεσα στις οικογένειές τους είναι πολλά και η αποκάλυψή τους απειλεί να γκρεμίσει τις ζωές τους.

8 Λέξεις

Ο Οδυσσέας (Αντρέας Γεωργίου) είναι ένας ζωγράφος που ζει στην Κέρκυρα και ετοιμάζεται για τα εγκαίνια της πρώτης μεγάλης του έκθεσης στη Ρώμη. Η Ηλιάνα (Ειρήνη Καραγιώργη), είναι ο παντοτινός του έρωτας, μόνο που είναι παντρεμένη με τον Μιχαήλ (Ιάσωνας Παπαματθαίου), τον μεγάλο αδερφό του Οδυσσέα.

8 Λέξεις

Ο έρωτας, η ελπίδα για την πραγμάτωσή του και τα όνειρα των ηρώων μπλέκονται ανάμεσα σε πολιτικά παιχνίδια και ίντριγκες που σαν στόχο έχουν να καταστρέψουν όσους κρατούσαν μέχρι τώρα τα μεγάλα μυστικά.

Η μητέρα των δυο αντρών, η Ναυσικά (Πέμη Ζούνη), πείθει την Ηλιάνα και τον Μιχαήλ να παραβρεθούν στα εγκαίνια της έκθεσης του Οδυσσέα στη Ρώμη για να δοθεί η ευκαιρία στα δυο αδέρφια να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους και να κλείσουν τα στόματα του κόσμου που μιλάει. Εκεί, στην έκθεση, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Μιχαήλ, ο οποίος δεν ξέρει ότι όλα θα ανατραπούν με αυτή τη συνάντηση! Ένας φόνος θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα …

8 Λέξεις

Η επιστροφή από τη Ρώμη στην Αθήνα κρύβει γεγονότα που θα περιπλέξουν ακόμα πιο πολύ τη ζωή της οικογένειας Καλλέργη. Η Ηλιάνα θα δοκιμάσει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της, όταν θα ανακαλύψει πως η γυναίκα που πίστευε ότι ήταν έμπιστη και στενή της φίλη, απλά δεν υπάρχει.. Πρόκειται για μια καλοστημένη συμπαιγνία που έχει σαν στόχο να παραπλανήσει την Ηλιάνα ή μήπως η ψυχολογική της κατάσταση κινείται για μια ακόμα φορά στα όρια της κατάρρευσης;

Αυτό φαίνεται να πιστεύει ακόμα και ο Άκης Αρώνης (Γιώργος Παρτσαλάκης) ο πατέρας της Ηλιάνας που τρέμει για τις συνέπειες αυτής της ιστορίας.

Μεγάλα προβλήματα δημιουργεί ο δημοσιογράφος Σίμος Καρατζάς (Απόστολος Γκλέτσος), ο οποίος είναι πωρωμένος με την δουλειά του και …κυνηγά τον Μιχαήλ.

Η γυναίκα του Εύα Δημοπούλου (Θάλεια Ματίκα) προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες στο σπίτι και να ανταπεξέλθει στα προβλήματα του σπιτιού, λόγω των προβλημάτων υγείας της κόρης τους.

Η Ναυσικά πείθει τον Μιχαήλ να πάει στην Κέρκυρα για να συμμετέχει σε μια τοπική γιορτή προκειμένου να προσεγγίσει τους Κερκυραίους και να πετύχει τους πολιτικούς του στόχους. Συμπαραστάτης στην προσπάθεια του Μιχαήλ ο αντιπρόεδρος του κόμματος  Μιλτιάδης Μαρόγλου (Κούλλης Νικολάου).

Στο ταξίδι αυτό ακολουθεί και η Ηλιάνα η οποία ξέρει ότι ο μόνος άνθρωπος που θα την πιστέψει είναι ο Οδυσσέας. Οι δυο ερωτευμένοι συναντιούνται στο σπίτι του Οδυσσέα, αλλά ο Μιχαήλ θα το μάθει και θα βρεθεί μπροστά σε μια σκηνή που δεν θα ήθελε ποτέ να δει!

Στην Κέρκυρα για την πρεμιέρα…

Οι φίλοι της σειράς 8 λέξεις από την Κέρκυρα, όπου διαδραματίζεται μέρος της πλοκής, θα έχουν την ευκαιρία να δουν μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου αλλά και συντελεστές της σειράς την πρεμιέρα σε κεντρική πλατεία.

Κάτοικοι του νησιού μαζί με τους δημιουργούς, την Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου και τους ανθρώπους της Φιλαρμονικής θα έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς στην πλατεία Δημαρχείου της Κέρκυρας για να παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνη  την πρεμιέρα της  σειράς.