9 μήνες: Όλες οι εξελιξεις!

9 μήνες

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς 9 μήνες στο STAR;

9 μήνες – Επεισόδιο 265

 

[dfp_ads id=236982]

Ο Άλκης γυρίζει σκοτεινιασμένος στο γραφείο του, καθώς βλέπει πως έχασε το παιχνίδι με την Κρίστη και η Ηρώ του εκφράζει για πρώτη φορά τον έρωτά της για εκείνον. Η Μαρίνα λέει στην Έλσα πως ήθελε να πιστεύουν πως έχει πεθάνει, γιατί η απομόνωση θα τη βοηθήσει να βρει τον εαυτό της. Η επιχείρηση της απαγωγής του Οδυσσέα βρίσκεται σε εξέλιξη, όταν στον χώρο φτάνει και η Δάφνη. Η Μάρθα πανικοβάλλεται με την απουσία της Ελπίδας και τηλεφωνεί στον Δήμο. Ο Μάνος κάμπτεται από την τρυφερότητα της Σοφίας και αποφασίζει να κάνουν μικρά βήματα για τη σχέση τους. Οι άντρες του Σερέτη δεν καταφέρνουν να απαγάγουν τον Οδυσσέα, αφήνουν όμως σοβαρά τραυματισμένο τον Αντρέα. Η Έλσα αντιδράει με την επιμονή της Μαρίνας να μη μάθει κανείς πως ζει. Ο Οδυσσέας εκφράζει στη Δάφνη τις τύψεις του για τον τραυματισμό του Αντρέα και άθελά του αναφέρεται στον Σερέτη. Υποψίες μπαίνουν στο μυαλό της Δάφνης, που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση.

Την ίδια ώρα, ο Σερέτης εξοργίζεται με τους άντρες του, ξέροντας πως τώρα απειλείται η ζωή του από το κύκλωμα που ψάχνει για το στικάκι. Οι πρώτες δημοσκοπήσεις δείχνουν το Κόμμα του Άλκη να προηγείται. Όλοι πανηγυρίζουν για την επιτυχία και ονειρεύονται τη στιγμή που ο Άλκης θα γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η Κρίστη από την άλλη παλεύει με τα συναισθήματά της, αφού βλέπει πως η σχέση τους έχει πάρει τη χειρότερη τροπή. Η Ελπίδα απολαμβάνει τη βόλτα της με τον Φοίβο και νιώθει να τον ερωτεύεται. Η Δάφνη ταράζεται με την άφιξη του Σερέτη στο νοσοκομείο, αλλά η προσοχή της είναι στραμμένη στον Χρήστο, που την ενημερώνει πως ο Αντρέας έχει πάθει σοβαρή βλάβη στο οπτικό νεύρο. Η Μάρθα τηλεφωνεί στον Φοίβο για να μάθει πού βρίσκεται η Ελπίδα. Ο Μάνος και η Σοφία γυρίζουν από την εκδρομή και κλείνουν ραντεβού στο νοσοκομείο για να κάνει ο Μάνος τις εξετάσεις του. Η Έλσα προσπαθεί να μεταπείσει τη Μαρίνα και όταν της τηλεφωνεί η Κρίστη για να βρεθούν, έρχεται σε άβολη θέση με το ψέμα της. Ο Δημήτρης ενημερώνεται από τα sites για τον τραυματισμό του Αντρέα. Η Κρίστη λέει στην Άννα πως θα γυρίσει στο σπίτι τους.

Η Μαρίνα επιμένει πως δε θα μπορούσε να είναι πια μαζί με τον Μάνο, στηρίζοντας την απόφασή της να μείνει μακριά. Η Έλσα όμως νιώθει πως ο Μάνος κινδυνεύει από τη Σοφία και για άλλη μία φορά προσπαθεί να μεταπείσει τη μητέρα της. Λίγο πριν φύγει, ενημερώνεται πως το μέρος όπου φιλοξενείται η Μαρίνα είναι ένα καταφύγιο για κακοποιημένες γυναίκες. Ο Δημήτρης τηλεφωνεί στη Δάφνη. Όταν εκείνη τον ενημερώνει πως ο Αντρέας πιθανά να έχει απώλεια όρασης, ταράζεται και ετοιμάζεται να γυρίσει στην Κύπρο. Η Σοφία ζητάει να λάβει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μάνου στον υπολογιστή της. Ο Φοίβος συνοδεύει την Ελπίδα στο σπίτι της. Όταν η Μάρθα μένει μόνη μαζί της, την επιπλήττει και η Ελπίδα αντιδράει έντονα. Η Δάφνη αφήνει τον Σερέτη να συνοδεύσει τον Οδυσσέα στο σπίτι του Πέτρου και ο Σερέτης βρίσκει ξανά ευκαιρία να πιέσει το παιδί για να θυμηθεί πού βρίσκεται το στικάκι, ενώ παράλληλα το γεμίζει ενοχές για τον σοβαρό τραυματισμό του Αντρέα…