3 Body Problem: Η νέα σειρά του Netflix που απογειώνει την επιστημονική φαντασία

3 Body Problem. (L to R) Jovan Adepo as Saul Durand, Eiza González as Auggie Salazar in episode 101 of 3 Body Problem. Cr. Ed Miller/Netflix © 2024

Η νέα σειρά του Netflix φέρει την υπογραφή των David Benioff και D.B. Weiss, δημιουργών του «Game of Thrones».

Η νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix ήρθε να ταράξει τα νερά, καθώς οι David Benioff και D.B. Weiss, δημιουργοί του τηλεοπτικού «Game of Thrones» αποφάσισαν να διασκευάσουν μια best-seller σειρά βιβλίων.

Έχει καταφέρει μάλιστα να φτάσει στις πρώτες θέσεις των σειρών του Netflix με τα 8 μονόωρα επεισόδια, και πριν καλά καλά ξεκινήσει η προβολή της στην νπαλτφόρμα, ξεκίνησαν και οι συζητήσεις για μία δεύτερη σεζόν!

«Κίνα, δεκαετία του 1960. Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο μέχρι και σήμερα.

Όταν οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται ανεξήγητα μπροστά στα μάτια της, μια κλειστή ομάδα λαμπρών επιστημόνων συνεργάζεται με έναν αντισυμβατικό ντετέκτιβ για να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας», είναι η περιγραφή του «The Three Body Problem» στο Netflix.

Η νέα σειρά-υπερπαραγωγή είναι βασισμένη στο best seller μυθιστόρημα του Liu Cixin, ενώ στην ομάδα παραγωγής είναι και οι Μπραντ Πιτ και Ρόζαουντ Πάικ.

Η ιστορία ξεκινάει στο Πεκίνο του 1967, όταν η Ye Wenjie, φοιτήτρια αστροφυσικής, βλέπει τον πατέρα της να ξυλοκοπείται από παστρατιωτικούς.

Για να αποφύγει και τη δική της τιμωρία, συμφωνεί να ενταχθεί σε ένα μυστικό πρόγραμμα στη Μογγολία. Μεταφέρεται σε μια βάση, από την οποία δεν μπορεί να φύγει. Αφιερώνει τη ζωή στην έρευνα και ανακαλύπτει πως μπορεί να μεταδώσει ραδιοφωνικό σήμα στο βαθύ διάστημα. Οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες…

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) οι: Άλεξ Σαρπ, Έιζα Γκονζάλεζ, Ζιν Τσενγκ, Λίαμ Κάνινγκχαμ, Μάρλο Κέλι, Μπενεντίκτ Γουόνγκ, Ρόζαλιντ Τσάο, Σαμέρ Ουσμάνι, Σι Σιμούκα, Τζες Χονγκ, Τζοβάν Αντέπο, Τζον Μπράντλεϊ και Τζόναθαν Πράις.

Guest Star: Τζον Ντάγκλεϊς, Άντριαν Έντμοντσον, Βεντέτ Λιμ, Τζέραρντ Μονακό, Ιβ Ρίντλεϊ, Μπεν Σνέτσερ.

Οι Μπραντ Πιτ, Τζέρεμι Κλάινερ και Ντίντι Γκάρνερ από την Plan B Entertainment συμμετέχουν στη διεύθυνση παραγωγής, μαζί με τους Ρόζαμουντ Πάικ και Ρόμπι Ουνιάκι για την Primitive Streak.

Οι Ντέρεκ Τσανγκ και Άντριου Στάντον συνυπογράφουν τη σκηνοθεσία και τη διεύθυνση παραγωγής, ενώ στη σκηνοθεσία συμμετέχουν επίσης οι Τζέρεμι Ποντέσουα και Μίνκι Σπίρο.

Σκηνοθεσία: Ντέρεκ Τσανγκ (101, 102), Άντριου Στάντον (103), Μίνκι Σπίρο (104-106), Τζέρεμι Ποντέσουα (107, 108)

Σενάριο: Ντέιβιντ Μπένιοφ, Ντ. Μπ. Γουάις, Αλεξάντερ Γου (101), Ρόουζ Καρτράιτ (102), Αλεξάντερ Γου (103, 106), Μαντούρι Σέκαρ (104), Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάι (105, 107, 108).