Αρένα: Έξαλλη η Ήβη με τον Αντρέα! Τι φώναζε στον ύπνο του;

Αρένα

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του STAR «Αρένα»; Σήμερα στις 17:55...

Αρένα – 1ος Κύκλος – Επεισόδιο 59
[dfp_ads id=236982]

Ο Σωτήρης ζητάει από τη Jane να φύγει αμέσως από την Ελλάδα και να επιστρέψει στην Αμερική. Την απειλεί πως αν δεν το κάνει, θα τα αποκαλύψει όλα στον Αντρέα. Εκείνη με τη σειρά της περνάει στην αντεπίθεση και τον απειλεί πως, αν την προδώσει, θα αποκαλύψει στον Αντρέα τα πάντα γύρω από την παράνομη υιοθεσία της Μελίσσας. Την ίδια ώρα, η Μελίσσα και ο Τίμος συνεχίζουν τις πρόβες για το νέο της cd.

Η Μελίσσα, όμως, εξακολουθεί να μην μπορεί να τραγουδήσει με συναίσθημα. Η Δάφνη, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει πρόβλημα στη Μυρτώ και τον Κλέαρχο, λέει μπροστά σε όλους ότι εκείνος είναι πρωτάρης στο σεξ. Αυτό, όπως είναι φυσικό, τον φέρνει σε μεγάλη αμηχανία. Η Jane καταλαβαίνει πως η Μελίσσα έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον Τίμο, αλλά η Μελίσσα το αρνείται.

Ο Σωτήρης προσπαθεί να παρασύρει την Αμάντα σε μια ερωτική βραδιά, αλλά εκείνη τον αποφεύγει, γεγονός που τον εκνευρίζει ακόμα περισσότερο. Ο Αντρέας υποφέρει από εφιάλτες και παραμιλάει, φωνάζοντας το όνομα της Jane. Η Ήβη ξυπνάει, τον ακούει και γίνεται έξαλλη, αλλά αποφασίζει να μην του πει τίποτα…