10η Εντολή: Απόψε το συγκλονιστικό δεύτερο επεισόδιο!

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στις 23:00, έρχεται το 2ο επεισόδιο της «10ης Εντολής» στο νέο πρόγραμμα του Alpha με την ιστορία του Κώστα…

Επεισόδιο: «Θηρίο»

Ο Κώστας μπαινοβγαίνει από μικρός στα αναμορφωτήρια και τις φυλακές ανηλίκων. Μαζί του, ο Γιώργος και ο Νίκος, κολλητοί φίλοι του και συνεργάτες στην παρανομία. Οι τρεις τους είναι αχώριστοι. Συμμορία και οικογένεια – η μόνη οικογένεια που είχε ποτέ ο Κώστας – μέχρι τη στιγμή που σε μια ένοπλη συμπλοκή ο Γιώργος κι ο Νίκος πέφτουν νεκροί από σφαίρες αστυνομικών. Ο Κώστας συλλαμβάνεται και, για ακόμα μια φορά, φυλακίζεται. Όμως, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά… Γιατί η μεταμόρφωσή του έχει ξεκινήσει, κάτι που δεν αντιλαμβάνεται ούτε ο ίδιος στην αρχή. Αργότερα το διαπιστώνει. Ότι έχει πάψει να είναι άνθρωπος, ότι έχει γίνει ένα εξαιρετικά επικίνδυνο, φονικό θηρίο.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος κρατάει το σκηνοθετικό τιμόνι, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης. Το καστ συνθέτουν οι Όμηρος Πουλάκης, Παναγιώτα Βλαντή, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Κωνσταντίνος Μάνος, Χρήστος Καπενής. Φιλική συμμετοχή: Στέλιος Μάινας, Αντώνης Αντωνίου, Θέμις Μπαζάκα, Μάκης Παπαδημητρίου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Μηνάς Χατζησάββας, Έρση Μαλικένζου, Άκης Σακελλαρίου, Μυρτώ Αλικάκη, Γιάννης Στάνκογλου κ.ά.