Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η εξομολόγηση της ζωής της – Οι δύο γάμοι, το παιδί που έχασε και ο νέος σύντροφος…

Ζωζώ Σαπουντζάκη

«Αγαπώ πολύ τα παιδιά, αλλά δεν έτυχε να κάνω»

Η βασίλισσα της νύχτας, Ζωζώ Σαπουντζάκη, σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, μίλησε για την 70χρονη καριέρα της στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη. Αποκάλυψε ανέκδοτες ιστορίες με πρωταγωνιστές τον Ωνάση, τον Νιάρχο και την ίδια, ενώ περιέγραψε τα συναισθήματά της όταν είδε το σπίτι της στην Κινέτα να γίνεται στάχτη κατά τη διάρκεια των μεγάλων πυρκαγιών του 2018.

Θυμήθηκε τον πρώτο της γάμο, που έγινε σχεδόν χωρίς να το θέλει και κράτησε μόλις τρεις μήνες. Αναφέρθηκε στον μεγάλο έρωτα της ζωής της για τον οποίο δεν φόρεσε ποτέ νυφικό, αφού εκείνος δεν κατάφερε να πάρει ποτέ διαζύγιο από την γυναίκα του, και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον δεύτερο σύζυγό της με τον οποίο έμεινε παντρεμένη 23 ολόκληρα χρόνια, μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος. Συγκινήθηκε όταν θυμήθηκε την αποβολή που είχε ενώ ήταν 4 μηνών έγκυος, ενώ μίλησε για πρώτη φορά για τον σύντροφο που έχει στο πλευρό της  τα τελευταία χρόνια.

«Όταν έπιασε φωτιά στην Κινέτα έφυγα χωρίς να πάρω τίποτα μαζί μου. Το σπίτι μου κάηκε, σώθηκε μόνο το βεστιάριο που ήταν στο ισόγειο. Ήμουν πάντα σοβαρή στη δουλειά μου και ο κόσμος το εισέπραττε. Έκανα οντισιόν στην Αμερική για πλάκα και τελικά έκλεισα τα μεγαλύτερα συμβόλαια.

Γύρισα στην Ελλάδα για να παντρευτώ τον έρωτά μου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει διαζύγιο από την άλλη γυναίκα. Ο πατέρας μου με στήριξε στο θέατρο, η μάνα μου δεν ήθελε να γίνω θεατρίνα. Ο πρώτος μου γάμος ήταν με έναν γιατρό, χωρίσαμε μετά από τρεις μήνες.

Ο Νιάρχος μου έδινε χρήματα την ώρα που τραγουδούσα. Ο Ωνάσης ήταν μεγάλος γλεντζές, ο Νιάρχος ήταν πάντα μόνος. Μου έχουν κάνει τα περισσότερα δώρα στο θέατρο, χωρίς να μου πιάσουν ούτε το χέρι. Δεν ξέρω αν με ζήλευαν, εγώ ήμουν πάντα πιστή.

Ο δεύτερος άντρας μου πέθανε μέσα σε τρεις μήνες από καρκίνο. Έμεινα έγκυος πριν παντρευτώ, αλλά το έχασα γιατί κουραζόμουν πολύ. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, αλλά δεν έτυχε να κάνω. Είμαι με έναν κύριο τώρα και περνάμε πολύ όμορφα», είπε μεταξύ άλλων η Ζωζώ Σαπουντζάκη.