Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Αν σου πω ότι δεν έχω δει την Ελένη Φουρέιρα»

Ζωζώ Σαπουντζάκη

"Οδηγούσα πάντα και πήγαινα στο Λαγονήσι ολομόναχη μερικές φορές κι έβαζα δίπλα μου έναν κούκλο, τον κουκούλωνα δήθεν ότι είναι άνθρωπος, για να φαίνεται ότι δεν είμαι μόνη".

Την Ζωζώ Ζαπουντζάκη συνάντησε με την κάμερα της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου ο Ισίδωρος Φύκαρης και οι εξομολογήσεις της ήταν πολλές…

«Δεν μπορούσα ποτέ το πρωινό ξύπνημα, αλλά το έκανα από ανάγκη. Ακόμα και τώρα κοιμάμαι πολύ αργά και στις 4 καμιά φορά.

Επειδή δεν τρώω πολύ, δεν μου αρέσει να μαγειρεύω. Κακοτρώω, δεν με ενδιαφέρει το φαγητό και ξεχνάω και να φάω. Μια μέρα ήρθα εδώ νηστική και το βράδυ κατάλαβα ότι δεν έχω φάει γιατί ένιωσα να ζαλίζομαι. Δεν δίνω σημασία στο φαγητό. Ωραία να είμαι και καλοντυμένη.

Αν σου πω ότι δεν έχω δει την Ελένη Φουρέιρα. Για να έχει κάνει επιτυχία και στο εξωτερικό, θα είναι καλή. Δεν την έχω δει όμως», δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Οδηγούσα πάντα και πήγαινα στο Λαγονήσι ολομόναχη μερικές φορές κι έβαζα δίπλα μου έναν κούκλο, τον κουκούλωνα δήθεν ότι είναι άνθρωπος, για να φαίνεται ότι δεν είμαι μόνη και να μη με κλέψουν», κατέληξε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.