Ζώζα Μεταξά: Τι λέει για τον ντόρο που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις της για τον Λευτέρη Πανταζή;

Ζώζα Μεταξά

Όσα λέει η Ζώζα Μεταξά μετά τη συνέντευξη στο The 2night show...

Η Ζώζα Μεταξά είχε μια έκπληξη για τους τηλεθεατές όταν αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου πως δεν μιλά με τον Λευτέρη Πανταζή. Αλλά αυτό, δεν ήταν το μόνο που είπε και αφορούσε τον τραγουδιστή.

Ζώζα Μεταξά: «Δεν μιλάω με τον Λευτέρη Πανταζή! Το ποτήρι ξεχείλισε όταν…»
[dfp_ads id=236982]

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν μάλιστα έντονες διαφωνίες στο πλατό του Πρωινού, ενώ την επομένη αποκαλύφθηκε και το παρασκήνιο από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κόνι Μεταξά μετά την εκπομπή του Αρναούτογλου!

Η Ανθή Βούλγαρη μίλησε με τη Ζώζα Μεταξά, η οποία επισήμανε πως υπήρχε μια λανθασμένη εικόνα για την ίδια…

«Όποιος πρόλαβε να με κρίνει ας δει πρώτα όλη τη συνέντευξη για να καταλάβει. Δεν θέλω να δώσω άλλη τροφή για σχόλια. Με ρώτησε κάτι ο Γρηγόρης και απάντησα. Αυτό ήταν όλο. Δεν έχω καμιά αντιπαράθεση, ούτε με νοιάζει να είμαι αρεστή. Είμαι αυτό που είμαι. Υπήρχε γενικά μια λανθασμένη εικόνα για μένα. Όταν λοιπόν ρωτήθηκα, είπα αυτό που ισχύει. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να συνεχίσω το θέμα απλά και μόνο για να ασχολούνται μαζί μου. Αυτό το διάστημα είμαι στο ταμείο ανεργίας. Το καλοκαίρι έπαιζα στο θέατρο και τώρα κάνω συζητήσεις για τη νέα σεζόν. Με το τραγούδι έχω σταματήσει πλέον, έχω αφοσιωθεί μόνο στο θέατρο» ανέφερε συγκεκριμένα η Ζώζα Μεταξά.