Ζώζα Μεταξά: «Τραγικό! Έγινα έξαλλη με την Κόνι!»

Ζώζα Μεταξά

«Της είπα τι είναι αυτό; Δεν είναι καθόλου ωραίο!»

Η Ζώζα Μεταξά μίλησε στην Άννα Ζηρδέλη και στην εκπομπή Καλοκαίρι μαζί στις 10 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αισθητικές επεμβάσεις, λέγοντας πως έγινε έξαλλη όταν είδε στα social media πως η κόρη της φούσκωσε τα χείλη της.

«Δεν είμαι αρνητική στις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά φοβάμαι πάρα πολύ. Φοβάμαι οτιδήποτε είναι έξω από τη φύση. Μου αρέσει η γυναίκα και ο άντρας να κρατιούνται όμορφοι όσο περνούν τα χρόνια. Τώρα, λεπτομέρειες και κρεμούλες θα έκανα, αλλά όχι μεγάλα πράγματα και υπερβολές, για αλλοίωση εννοώ.

Βλέπεις κάτι παιδάκια, δεν ξέρω από που έχει γίνει μόδα αυτό από τις Καρντάσιαν και βάζουν χείλη και το ένα και το άλλο και είναι 20 χρονών. Τραγικό! Έγινα έξαλλη με την Κόνι. Ευτυχώς που δεν μένει, είναι αυτό που φεύγει μετά από λίγο. Τρελάθηκα! Της είπα τι είναι αυτό; Δεν είναι καθόλου ωραίο! Εσύ γεννήθηκες με χειλάρες! Όλοι μου έλεγαν για τα χείλια σου. Το είδα από τα social media!», ανέφερε η Ζώζα Μεταξά, η οποία εκμυστηρεύτηκε πως όταν η Κόνι είχε φύγει στην Αμερική εκείνη είχε πάθει κατάθλιψη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!