Ζωή Ριγοπούλου για Μετά τη φωτιά: «Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για εμάς»

Ζωή Ρηγοπούλου

"Εμείς είμαστε οι τελευταίοι τροχοί όπως πάντα" δηλώνει η Ζωή Ρηγοπούλου.

Την Ζωή Ρηγοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, το μεσημέρι της Κυριακής, με αφορμή το πρόωρο τέλος για την σειρά «Μετά τη φωτιά» στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δεν έκρυψε την προσωπική της στεναχώρια για την απρόσμενη αυτή εξέλιξη για το σίριαλ.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζωή Ρηγοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εσείς μάθατε για το τέλος και εμείς το μάθαμε από εσάς. Δεν έχω ενημερωθεί. Το είδαμε και εμείς στα sites Πρωτοχρονιάτικο. Δεν ξέρουμε τίποτα και όπως και εσείς, έτσι κι εμείς, είμαστε εργαζόμενοι. Ηθοποιοί, τεχνικοί γύρω στα 100 άτομα, δεν ξέρουμε κάτι».

«Δεν μπορώ να ξέρω για τον κάθε συνάδελφο, ατομικά, τι μπορεί να έγινε ως προς την ενημέρωση. Μην τους πάρω στον λαιμό μου, όχι. Εγώ το είδα στα sites. Μόνο αυτό. Δεν ξέρω τίποτα άλλο για αυτό και ελπίζω να το μάθουμε σύντομα γιατί είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για εμάς που είμαστε εργαζόμενοι».

«Γνωρίζω ότι είχαμε πρόγραμμα να συνεχίσουμε τα γυρίσματα. Τώρα τι συνέβη, αυτό είναι θέμα άλλων σχέσεων που εμείς είμαστε οι τελευταίοι τροχοί όπως πάντα. Αλίμονο αν δεν στεναχωρήθηκα. από αυτό ζούμε. Δεν ζούμε από κάτι άλλο. Στεναχωρηθήκαμε αλλά δεν ξέρω ποιοι ευθύνονται» συμπλήρωσε, επίσης, η Ζωή Ρηγοπούλου στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.