Ζωή Παπαδοπούλου: «Ένιωσα καρμική την γνωριμία με την Χαρούλα Αλεξίου, η φωνή της ήταν ριζωμένη μέσα μου»

Ζωή Παπαδοπούλου

"Τώρα πια έχουμε συγγενέψει, η Χάρις Αλεξίου έχει γίνει νονά του κοριτσιού μου" εκμυστηρεύτηκε η Ζωή Παπαδοπούλου.

Την Ζωή Παπαδοπούλου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής The 2night Show με αφορμή και την συμμετοχή στον φετινό κύκλο του J2US. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική ερμηνεύτρια μίλησε από καρδιάς για την πρώτη γνωριμία και την μετέπειτα σύνδεση συγγενική με την Χαρούλα Αλεξίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζωή Παπαδοπούλου εκμυστηρεύτηκε πως «σε μια συναυλία με είδε η Χάρις Αλεξίου και τώρα πια έχουμε συγγενέψει, έχει γίνει νονά του κοριτσιού μου. Ένιωσα ότι ήταν καρμική η γνωριμία με την Χαρούλα. Ένιωθα συγγενικά ακόμα και προτού την γνωρίσω γιατί η φωνή της ήταν ριζωμένη μέσα μου από μικρό παιδί».

«Ήταν και είναι πάντα το πρότυπο μου. Δεν ξέρω πως έγινε, όλο μαγικά. Με άκουσε λοιπόν εκεί στη συναυλία και μου έκανε πρόταση να ξεκινήσουμε στον Βοτανικό μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα που ξεκινούσαν τότε. Φαντάσου, Γρηγόρη, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει «γεια σου Ζωή, είμαι η Χάρις Αλεξίου. Σε μια ώρα έχουμε μια οντισιόν, θα ήθελες να έρθεις;». Δεν κατάλαβα τι συνέβαινε, είπα ναι και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία και αυτή η φιλία».

«Βασικά ένιωθα σαν να ήταν η μαμά μου. Έγινε και παραγωγός της πρώτης μου δισκογραφικής δουλειάς όπου μέσα σε αυτόν τον δίσκο με 10 υπέροχα τραγούδια, τα οποία τα έψαξε η Χαρούλα και το έκανε σαν να ήταν δική της δουλειά, είχαμε και ένα ντουέτο μαζί. Το «Αχ και να σε είχα εδώ» που είναι το εισιτήριο μου» συμπλήρωσε, επίσης, η Ζωή Παπαδοπούλου στο βραδινό talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.