Ζωή Κρονάκη: «Το κομμάτι της αυτοαναφορικότητας είναι κάτι που προσωπικά δεν πρεσβεύω»

Ζωή Κρονάκη

"Όσο μπορώ να είμαι αμέτοχη σε αυτό και μου δίνεται αυτή η ασφάλεια και η δυνατότητα, είμαι καλά" δήλωσε η Ζωή Κρονάκη.

Η Ζωή Κρονάκη μίλησε στο Breakfast@star και στον Στέλιο Δρουμαλιά για την αυτοαναφορικότητα στην τηλεόραση, το gossip και αποκαλύπτει αν θα »μετακόμιζε» σε άλλο κανάλι.

«Η ΕΡΤ έχει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόγραμμα και φαίνεται ότι κερδίζει συνεχώς το στοίχημα των τηλεθεατών γιατί αγκαλιάζει και τις σειρές -που είναι καταπληκτικές-, και τα ψυχαγωγικά προγράμματα και τα δελτία ειδήσεων. Εγώ το έχω πει ότι είμαι από τους ανθρώπους που παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης κάθε πρωί λίγο πριν μπω στο πλατό» δήλωσε η Ζωή Κρονάκη.

«Το κομμάτι της αυτοαναφορικότητας είναι κάτι που προσωπικά δεν πρεσβεύω. Όσο μπορώ να είμαι αμέτοχη σε αυτό και μου δίνεται αυτή η ασφάλεια και η δυνατότητα, είμαι καλά. Ο καθένας όπως νιώθει κάνει στην εκπομπή του κι ορθώς κάνει την εκπομπή του όπως επιθυμεί. Δεν παίζουμε gossip αλλά lifestyle θέματα γιατί η εκπομπή είναι infotainment. Η πρώτη ώρα αφορά στο κομμάτι των κοινωνικών θεμάτων, τα οποία αγγίζουμε και το δεύτερο έχει να κάνει με lifestyle και τηλεοπτικά πρόσωπα. Συζητήσεις δεν έχουν γίνει ακόμα, είναι Φλεβάρης. Είναι θετικό το κλίμα και ευελπιστώ να συνεχίσουμε και του χρόνου» ανέφερε η Ζωή Κρονάκη.