Ζωή Κρονάκη: Το απρεπές σχόλιο και η αντίδραση της παρουσιάστριας – «Μην το λέτε αυτό σε μία γυναίκα»

Ζωή Κρονάκη

"Δεν είναι καθόλου ωραίο αυτό για μια γυναίκα, κάνε ένα κοπλιμέντο και δεν χρειάζεται συνέχεια", παρατήρησε η Ζωή Κρονάκη στον αέρα της ΕΡΤ.

Τις πρόσφατες δηλώσεις της Τζένιφερ Άνιστον σχετικά με τα απρεπή σχόλια που δέχεται για την ηλικία της σχολίασε η Ζωή Κρονάκη. Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ αναφέρθηκε στις συζητήσεις που γίνονται συχνά γύρω από την ηλικία και την εξωτερική εμφάνιση των γυναικών, περιγράφοντας μάλιστα ένα σχετικό περιστατικό με την Ελένη Φιλίνη.

«Συμφωνώ απόλυτα μαζί της. Σας παρακαλώ πολύ, μην το λέτε αυτό σε μία γυναίκα. Και οι γυναίκες το κάνουν αυτό το σχόλιο, ότι «κρατιέστε μια χαρά». Κάποια στιγμή είμαστε σε ένα παρεάκι με την Ελένη Φιλίνη, την πλησιάζει μια κυρία και της λέει: καλέ κυρία Φιλίνη, ίδια είστε τόσα χρόνια, πώς κρατιέστε έτσι; Και γυρνάει η Ελένη και μου λέει: σιχαίνομαι να μου το λένε αυτό το πράγμα», περιγράφει η Ζωή Κρονάκη.

«Είναι η δικτατορία της νεότητας, πρέπει σώνει και ντε να μπαίνουμε στη λογική της ηλικίας, των αριθμών. Νομίζω ότι κάθε γυναίκα πρέπει να απεγκλωβιστεί λίγο από αυτή τη μανιέρα, να φύγουμε από τους αριθμούς», συμπληρώνει η παρουσιάστρια, εκφράζοντας την ενόχλησή της.

«Όταν είμαστε στο γραφείο, πόσες φορές μπαίνουμε στη διαδικασία και ρωτάμε: αυτή πόσο είναι; Δεν είναι καθόλου ωραίο αυτό για μια γυναίκα, κάνε ένα κοπλιμέντο και δεν χρειάζεται συνέχεια. Με τα χρόνια η γυναίκα ωριμάζει, έρχεται και η σοφία από πάνω σαν καπέλο», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Ζωή Κρονάκη.