Ζωή Κρονάκη: «Καταθέτω μία βιωματική ιστορία, τον λέω πατέρα μου, είναι πατριός μου»

Ζωή Κρονάκη

"Παρά το γεγονός ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι προχώρησαν και παντρεύτηκαν, θυμάμαι χαρακτηριστικά ως πιτσιρικάκι, που δεν τους άφηνα για έναν χρόνο να κοιμηθούνε παρέα" δήλωσε η Ζωή Κρονάκη.

Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Ζωή Κρονάκη μέσα από την εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν. Το θέμα της ενότητας ήταν κατά πόσο οι χωρισμένοι γονείς έχουν δικαίωμα για έναν καινούριο έρωτα και πως το δέχονται τα παιδιά. Η παρουσιάστρια ανέφερε:

«Νομίζω ότι τα παιδιά πολύ δύσκολα θα το πάρουν καλά. Εγώ θυμάμαι και καταθέτω μία βιωματική εμπειρία γιατί τον λέω πατέρα μου, είναι ο πατριός μου, ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας μου. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που γνώρισα ως σύντροφος της μητέρας μου, μετά τον πατέρα μου. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικοί σε αυτό, δεν ήξερα αν υπήρξαν άλλοι σύντροφοι.

Παρά το γεγονός ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι προχώρησαν και παντρεύτηκαν, θυμάμαι χαρακτηριστικά ως πιτσιρικάκι, που δεν τους άφηνα για έναν χρόνο να κοιμηθούνε παρέα. Πήγαινα και τρύπωνα εκεί γιατί ένιωθα την ανασφάλεια ότι χάνω την μαμά μου» ανέφερε η Ζωή Κρονάκη.