Ζωή Κρονάκη: Η επόμενη σεζόν και η πρόταση για τηλεπαιχνίδι

Ζωή Κρονάκη

"Εκεί που είμαι, εκεί θέλω να ανήκω. Γενικά είμαι σταθερός άνθρωπος και στις συνεργασίες μου" δηλώνει η Ζωή Κρονάκη.

Δηλώσεις στην κάμερα του ΟΡΕΝ έκανε η Ζωή Κρονάκη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ μίλησε για την πορεία της εκπομπής της, τις σκέψεις για την επόμενη σεζόν αλλά και τις προτάσεις που της έχουν γίνει στο παρελθόν.

«Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε. Εύχομαι να συνεχίσουν όλες οι εκπομπές. Δουλείτσα να υπάρχει, είμαστε όλοι συνάδελφοι» δηλώνει η Ζωή Κρονάκη και προσθέτει: «Εγώ νιώθω πολύ όμορφα, γιατί μετά τις γιορτές αρχίσαμε να βρίσκουμε νέα πατήματα, προσαρμόσαμε και τη σκαλέτα έτσι ώστε να νιώσουμε καλύτερα κι εμείς».

Σε ερώτηση του ρεπόρτερ για το ενδεχόμενο να κάνει κάτι διαφορετικό την επόμενη σεζόν, η ίδια απαντά: «Εκεί που είμαι, εκεί θέλω να ανήκω. Γενικά είμαι σταθερός άνθρωπος και στις συνεργασίες μου. Αγαπώ ό,τι έχει να κάνει με την κοινωνία, το κοινωνικό ρεπορτάζ είναι αυτό που έχω κάνει και στο παρελθόν. Επομένως, μία εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου να την σκεφτόμουν γενικά».

Η Ζωή Κρονάκη θυμάται μάλιστα την πρόταση που της είχε γίνει πριν από αρκετά χρόνια για να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι.

«Είχα κάνει ένα ραντεβού, όταν ήρθα από τη Θεσσαλονίκη, όπου μου ‘χαν προτείνει να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι. Θυμάμαι τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν να κάνει ένα τηλεπαιχνίδι πριν από μένα και τελικά έκανε δύο, το «Άντρες έτοιμοι για όλα» και το «Διπλό παιχνίδι». Και θυμάμαι χαρακτηριστικά τους γονείς μου να μου λένε: βρε παιδί μου, δικηγόρος, τι θέλεις να μπλέξεις με τα τηλεπαιχνίδια;».

Θα μπορούσαμε να τη δούμε σε καθημερινή εκπομπή, εάν αυτό της ζητηθεί από την ΕΡΤ;

«Είμαι επαγγελματίας και προσαρμόζομαι πάντα σε αυτό που εμένα μου αρέσει να πρεσβεύω και σε αυτό που θέλει το κανάλι» τονίζει η Ζωή Κρονάκη.