Ζωή Κρονάκη: Η αποκάλυψη για την ψυχοθεραπεία και την αέναη διαδρομή

Ζωή Κρονάκη

"Θέλω όλη την ώρα να είμαι σε ένα αυτοκίνητο και να τρέχω, της είπα" εξομολογήθηκε η Ζωή Κρονάκη.

Την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου συνάντησε η Μπέσσυ Μάλφα το μεσημέρι του Σαββάτου στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» της ΕΡΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε την καθημερινή αδυναμία που έχει στην ταχύτητα με την οικοδέσποινα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο να προχωρά σε μια προσωπική της αποκάλυψη.

Ειδικότερα, η Μπέσσυ Μάλφα εξομολογήθηκε πως «καθημερινά αισθάνομαι ότι ζω από τύχη! Εγώ που τρέχω κιόλας με το αυτοκίνητο, από τύχη. Τρέχω λίγο, εντάξει, γιατί δεν μου φτάνει ο χρόνος και δεν προλαβαίνω. Μας έχουν κάνει να πρέπει να κάνουμε χιλιάδες πράγματα για να ανταπεξέλθουμε και νομίζω ότι θα βρω εδώ διάφορους που θα συμφωνήσουν μαζί μου».

«Εδώ, τώρα, θα σου πω κάτι. Θα το πω, ναι. Κάποια στιγμή είχα ξεκινήσει ψυχοθεραπεία ενώ ήμουν έγκυος στον έβδομο μήνα. Πάω σε μία συνεδρία, λέω ότι βιάζομαι και αναρωτιέται «καλά, ακόμα και στον έβδομο μήνα παίρνεις το αυτοκίνητο με αυτή την ευκολία και πας δεξιά και αριστερά. «Φυσικά» της λέω και όχι μόνο αλλά «θέλω όλη την ώρα να είμαι σε ένα αυτοκίνητο και να τρέχω». Μου λέει, λοιπόν, «αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν στιγμές που απλά δεν αντέχεις αυτό που σου συμβαίνει ή αυτό που γίνεται και θέλεις συνέχεια να είσαι σε μία αέναη διαδρομή». Το λέω αυτό επειδή μου είπες πως… γκαζώνεις και είσαι συνέχεια σε ένα αυτοκίνητο» ομολόγησε, εν συνεχεία, η Ζωή Κρονάκη απευθυνόμενη στην καλεσμένη της.