Ζωή Κρονάκη: «Έχω στεναχωρηθεί από σχόλια συναδέλφων, καλό είναι καθείς να βλέπει το δικό του σπιτικό»

Ζωή Κρονάκη

"Ο καθένας να κρίνει τον εαυτό του και να προσπαθεί να κάνει καλύτερα τα πράγματα για την εκπομπή του" υπογραμμίζει η Ζωή Κρονάκη.

Με αφορμή την εκπομπή στην ΕΡΤ, «Δέκα στις 2» μίλησε η Ζωή Κρονάκη στην κάμερα του Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο την Πέμπτη. Μεταξύ άλλων, δε, η γοητευτική παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, την φημολογούμενη αποχώρηση της ΕΡΤ από αυτά καθώς και τα σχόλια που την έχουν στεναχωρήσει κατά καιρούς από συναδέλφους της.

Ειδικότερα, η Ζωή Κρονάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ακούω τον χαμό που γίνεται το τελευταίο διάστημα για τις μετρήσεις τηλεθέασης αλλά δεν έχω ακούσει κάτι (σ.σ. για την αποχώρηση της ΕΡΤ από αυτές). Θα προτιμούσα, όμως, να μείνουμε. Εντάξει, για μένα είναι ένας τρόπος να βλέπω τι αρέσει στον κόσμο. Είναι ένα εργαλείο να βλέπω τι δεν αρέσει στον κόσμο».

«Προσωπικά έχω το άγχος της τηλεθέασης. Είμαι από τους ανθρώπους που θα ξυπνήσουν το πρωί, θα δουν τα νούμερα τηλεθέασης και θα καταλάβω αν κάτι πάει καλά. Όχι θα βάλω και τα κλάματα αν κάτι δεν πάει καλά, μαύρες πλερέζες αλλά είναι ένα εργαλείο αυτό για εμάς. Είμαστε και μια ομάδα που παρακολουθεί τα πάντα , προσπαθούμε να γινόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί, βλέπουμε τον ανταγωνισμό και τι θέλει ο κόσμος. Δεν το βλέπω λοιπόν σαν βαρίδιο, ίσα ίσα το αντίθετο θα έλεγα».

«Το μόνο που με στενοχωρεί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι κάποια σχόλια που καλό θα είναι κατ’ εμέ καθείς να βλέπει το δικό του σπιτικό και, επειδή όλοι κρινόμαστε από αυτή τη δουλειά και όλοι συνάδελφοι είμαστε και όλοι αγαπάμε αυτό που κάνουμε, από πίσω δεν υπάρχει μόνο η αγάπη αλλά και το βιοποριστικό κομμάτι, καλό είναι ο καθένας να κρίνει τον εαυτό του και ο καθένας να προσπαθεί να κάνει καλύτερα τα πράγματα για την εκπομπή του. Από εκεί και έπειτα όλοι κρινόμαστε από τους τηλεθεατές. Έχουν υπάρξει φορές που έχω στεναχωρηθεί από σχόλια συναδέλφων» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ζωή Κρονάκη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο STAR.