Ζωή Κρονάκη – Δημήτρης Γιαγτζόγλου: Οι ευχές στη Τζένη Μελιτά για τον γάμο της

Κρονάκη Γιαγτζόγλου

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου 16/9 και η Ζωή Κρονάκη με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου έσπευσαν να τους ευχηθούν μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

«Να πούμε και κάτι ευχάριστο, γιατί είχαμε γάμο. Το κορίτσι μας, το Τζενάκι μας. Τι ωραίο νυφικό, τι ωραίο μαλλί… πριγκιπισσούλα!», ανέφερε αρχικά η Ζωή Κρονάκη.

«Ο Σπύρος εδώ τον βλέπεις πώς χαμογελάει. Είναι η αμηχανία του γαμπρού που λέει: θα έρθει η νύφη στην ώρα της, θα μου πατήσει το πόδι στη διάρκεια της τελετής;», πρόσθεσε η παρουσιάστρια με χιούμορ.

«Είναι αυτό που ιδρώνεις-ξεϊδρώνεις… χώρια το άγχος της νύφης. Εγώ θυμάμαι, παιδιά, φορούσα ένα πέπλο μακρύ, κάπως το πάτησα – επειδή είμαι και ατσούμπαλη, είναι γνωστό αυτό – μου έφυγε το πέπλο, αλλά ο Τασούλης με περίμενε με χαμόγελο, το αγόρι μου», περιέγραψε αμέσως μετά η Ζωή Κρονάκη.

«Να ζήσουν, να είναι καλά. Θα την παίρναμε ένα τηλέφωνο να μας τα πει εδώ αλλά θα μας έλεγε: θα τα πω στην εκπομπή μου», ανέφερε από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου.