Ζωή Κρονάκη: «Δεν καλλιεργήθηκε ποτέ η σχέση με τον πατέρα μου»

Ζωή Κρονάκη

"Ήταν μία σχέση αγαπησιάρικη αλλά από απόσταση" εξομολογείται η Ζωή Κρονάκη.

Στις Μαμα-δες του Σαββάτου, η πρώην Ζωή Κρονάκη συνάντησε την νυν παρουσιάστρια Τζένη Θεωνά πλάι στη θάλασσα, Οι δυο γυναίκες είχαν μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με την γοητευτική παρουσιάστρια της εκπομπής «Δύο στη μία» να αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην σχέση από απόσταση που είχε με τον πατέρα της.

Ειδικότερα, η Ζωή Κρονάκη εξομολογήθηκε πως «γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσα μέχρι τα έξι μου, χώρισαν οι γονείς μου τότε και η μαμά μου πήρε την απόφαση να πάμε στην Καβάλα που είναι και η γενέτειρα της. Οπότε σχολείο πήγα στην Καβάλα και στα 18 μου πέρασα στο πανεπιστήμιο και ήρθα πάλι στη Θεσσαλονίκη, όπου όλα αυτά τα χρόνια ο μπαμπάς μου έμενε στην Θεσσαλονίκη. Υπήρχε απόσταση, ναι, και όταν επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη υπήρχε πάλι μια απόσταση».

«Η μαμά μου πάντα ήταν της άποψης ότι «πρέπει να πηγαίνω στον μπαμπά τα Σαββατοκύριακα» προκειμένου να δομήσει λίγο αυτή τη σχέση. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας τύπος αλέγκρος, που πολλές φορές έλεγε «εγώ δεν είμαι για οικογένεια», οπότε αυτή η σχέση δεν καλλιεργήθηκε ποτέ. Ήταν μία σχέση αγαπησιάρικη αλλά από απόσταση».

«Όταν ήρθα πάλι στη Θεσσαλονίκη στα 18 μου, δεν θέλησα να κάνω και γω την μεγάλη προσπάθεια και την μεγάλη υπέρβαση γιατί έπρεπε να πηγαίνω και να τον βλέπω εγώ. Δεν θυμάμαι ποτέ να έρχεται για να με συναντήσει εκείνος. Δεν τον κατηγορώ όμως πια. Δηλαδή μπορώ να αντιληφθώ ένα παιδί στα 25 που κάνει οικογένεια χωρίς να είναι ώριμο και έτοιμο, ότι μπορεί να είναι και αυτή η κατάληξη» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η Ζωή Κρονάκη στην εκπομπή που μέχρι την περσινή σεζόν παρουσίαζε η ίδια, Μαμα-δες, στην ΕΡΤ2.