Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Απαντά στη Ζωή Κρονάκη για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

Κρονάκη Γιαννόπουλος

"Με 0,8% στην ιδιωτική τηλεόραση δεν προλαβαίνεις καν να κλάψεις, σου απαγορεύεται η είσοδος στο στούντιο", απαντά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Τη δική της απάντηση στα σχόλια περί χαμηλής τηλεθεάσης δίνει η Ζωή Κρονάκη. Η παρουσιάστρια του «Δύο στις 10» μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» και τον ρεπόρτερ Πάνο Παπαδόπουλο, σχολιάζοντας τις επιδόσεις της εκπομπής της στους πίνακες της Nielsen και τα «πυρά» που δέχεται η Δημόσια Τηλεόραση για τα μονοψήφια νούμερα.

«Ακούω τον χαμό που γίνεται το τελευταίο διάστημα περί μετρήσεων. Είμαι από τους ανθρώπους που θα ξυπνήσουν το πρωί, θα δουν τα νούμερα τηλεθέασης, θα καταλάβω αν κάτι δεν πάει καλά, όχι ότι θα βάλω και τα κλάματα βέβαια», δήλωσε η Ζωή Κρονάκη το πρωινό της Τετάρτης 18/10.

«Το μόνο που με στενοχωρεί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι κάποια σχόλια που γίνονται. Καλό θα είναι κατ’ εμέ καθείς να βλέπει το δικό του σπιτικό», τόνισε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

«Επειδή όλοι κρινόμαστε από αυτή τη δουλειά, είμαστε συνάδελφοι και αγαπάμε αυτό που κάνουμε, καλό είναι καθένας να κρίνει τον εαυτό του και να προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερα τα πράγματα για την εκπομπή του. Από πίσω δεν υπάρχει μόνο η αγάπη αλλά και το βιοποριστικό κομμάτι», επισήμανε η Ζωή Κρονάκη στη συνέχεια.

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πήρε τον λόγο για να δώσει τη δική του απάντηση, αισθανόμενος πως οι δηλώσεις της παρουσιάστριας είχαν εμμέσως τον ίδιο ως στόχο.

«Εκτιμώ και συμπαθώ τη Ζωή Κρονάκη. Αν αναφέρεται σε μένα, εγώ δεν μίλησα για παρασκήνιο από την ΕΡΤ, ούτε ότι μεταφέρω ρεπορτάζ. Άποψη εκφράζω, μιλάω για την πραγματικότητα. Δεν αναφέρομαι στη Ζωή Κρονάκη.

Όταν κάνεις 0,8% στην Δημόσια Τηλεόραση, δεν τιμάς τους τηλεθεατές που πληρώνουν την ΕΡΤ. Όποιος θέλει το καταλαβαίνει. Με 0,8% στην ιδιωτική τηλεόραση δεν προλαβαίνεις καν να κλάψεις, σου απαγορεύεται η είσοδος στο στούντιο», απαντά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στις δηλώσεις που έκανε η Ζωή Κρονάκη.