Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Βλέποντας τον Διαμαντή με τα παιδιά του, αισθάνθηκα την ανάγκη να έχω παιδιά»

Ζωή Κωνσταντοπούλου

"Μπορεί αύριο να αποφασίσουμε να παντρευτούμε ή μεθαύριο να πούμε όχι" τονίζει, επίσης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Την Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί με τον σύντροφο της, Διαμαντή Καραναστάση φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε στα παιδιά του αγαπημένου της αλλά και την ιδανική εξέλιξη της σχέσης τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που πρέπει να πω είναι πως βλέποντας τον Διαμαντή με τα παιδιά του, αισθάνθηκα την ανάγκη να έχω παιδιά. Κάτι που δεν το είχα αλλά μου ξύπνησε, έτσι, μητρικά συναισθήματα βλέποντας έναν άνθρωπο να δίνει τόσα πολλά στα παιδιά του. Δεν έχω δει άλλο γονιό να αφιερώνει τόσο ουσιαστικό χρόνο, να μην υπάρχει ποτέ ερώτηση ενοχλητική και μονίμως να προσφέρει επίσης με ουσιαστικό τρόπο. Αυτό βέβαια έχει μεγάλο αντίκτυπο στα παιδιά, τα οποία είναι δυο που έχουν εξελιχθεί με θαυμαστό τρόπο».

«Η δική μου σχέση μαζί με τα παιδιά είναι μοναδική. Μοναδική. Είναι η σχέση της Νιόβης και του Γιάννου με την Ζωίτσα. Μια σχέση η οποία περιέχει πάρα πολλά».

«Νομίζω ότι είναι ωραίο να κάνουν οι άνθρωποι αυτό που θέλουν, όταν το αποφασίζουν και έτσι έχω πορευτεί στη ζωή μου. Η δική μας η σχέση με τον Διαμαντή έτσι έχει πορευτεί. Δηλαδή κάναμε πάντοτε τα πράγματα όταν τα θέλαμε. Καλά, ο Διαμαντής δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να κάνει κάτι που δεν θέλει ούτε και εγώ».

«Κάναμε πάντα τα πράγματα όταν τα θέλαμε, κάποιες φορές αιφνιδιαστικά και κάποιες άλλες μετά από πολύ επεξεργασία. Έτσι είναι και ο γάμος. Δηλαδή δεν μπορώ να πω τώρα «ναι», «όχι», «αύριο», «γρήγορα» ή «σε πέντε χρόνια». Θα δείξει, μπορεί αύριο να το αποφασίσουμε ή μεθαύριο να πούμε όχι» πρόσθεσε, επίσης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο talk show του ΑΝΤ1 για να δηλώσει για το κομμάτι των παιδιών πως «δεν το αποκλείω, όχι. Χωρίς να είναι κάτι που το προσπαθώ».